15/3 - Myspys och hemresa.

2009-03-18 @ 14:44:44
Klockan ringde vid nio, men jag vaknade nog lite tidigare ändå. Vi var upp och åt frukost allihopa, och sedan duschade vi en efter en. Packade ihop våra väskor, kollade lite på finalen på datorn, var tvungen att kolla om vi hördes när vi skrek Petra i början och de gjorde vi. xD haha. Jag minns inte riktigt när vi kom iväg men de var la efter tolv någon gång. Kom till centralen och skulle låsa in väskorna när vi helt plöstligt såg en person vi kände igen, Anna Andersson. Så där blev det kramkalas och vi pratade lite kort med henne, hur sööt som helst ju!!! Riktigt kul att träffa henne så där spontant. Efter det låste vi in väskorna, tog oss till slussen och där hoppade vi på bussen ut till Forum Nacka.

Framme i Nacka strax efter halv ett, tog oss till scenen direkt. Hejade på Rasmus lite snabbt också. Vid ett så var dags för Shirley, hon sjöng sin låt och sedan var det signering. Var upp och tog kort tillsammans, härliga människa. Träffade även Anna och Anna där också, trevligt. Vid halv två var det dags för Anna&Maria, de körde sin låt och efteråt var de signering. Jag var inte upp denna gång, utan de andra tre gick upp. Sedan vid två var det Lili&Susie, yeah, vi sjöng och dansade lite, "Gimme gimme gimme...". Jag och Micke var upp till dem, för vi hade redan köpt singeln och ville ha den signerad och tog även bild tillsammans. Markoolio stod sedan på tur och han blev bara intervjuad och sedan signering. Ingen orkade gå upp utan vi slog oss ner på golvet framför scenen och pratade. Sofia skulle vara vid fyra och de var därför vi var kvar, men strax innan typ så säger Rasmus att Sofia har ställt in pga att hon är sjuk. Tråkigt värre ju... Då packade vi ihop våra grejer, pratade lite med Rasmus och sedan drog vi därifrån. Tog bussen tillbaks till slussen.



Precis när vi klev av bussen så ringde Anorah/Anna till Adele, vi hade messat med henne tidigare under dagen och skulle träffas efter fyra någon gång. De pratade och bestämde att vi skulle mötas vid Östermalmstorg mot stureplan för en snabbträff. Så vi tog t-banan dit och träffade henne på station där. Kramkalas och hejade på hennes frisör. Där stod vi och pratade en stund. När vi sedan beslöt oss för att gå till Tacobar som låg vid stureplan där. Micke, Mika och Adele köpte mat, jag äter dock inte sån mat, haha. Satt där och pratade, skrattade och flummade mest. Efter en stund så kom resten av gänget också, de köpte också mat. Sedan satt vi nog där en timme typ, Anna är för härlig alltså!!! Vi drog utanför och tog kort tillsammans och pratade lite till, men sen var Anna verkligen tvungen att dra till bilen, kramkalas blev det!!!

Klockan var då kring tjugo i sex och det började bli lite bråttom för min del. Vi tog t-banan till centralen och hämtade där ut våra väskor. Tog hejdå av allihopa, så otroligt tråkigt ju... Hade ju gärna stannat kvar längre, men hade sjukt bråttom till bussen. Det blev ingen mat innan för mig heller, utan hoppade på bussen direkt. Vid halv sju lämnade vi Stockholm. Lyssnade på musik hela vägen hem, längtade tillbaks och saknade alla som fan. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback