Blood is racin’ through my veins.

2009-03-25 @ 20:25:21
Jag har äntligen slagit mig ner vid datorn typ. Och jag har blivit dålig på att blogga, men det är så mycket om dagarna nu så jag har verkligen inte tid att komma in under dagarna. Helt sjukt ju.

Kom iväg till skolan till tio, Spanska 10.15-11.35. Och vi är ju bara två stycken, eller tre om vi räknar med hon som redan kan spanska, haha. Men iallafall, det är jobbigt, man får läsa så sjuuukt mycket, prata en hel jävla del och även svara på massor av frågor. xD Inte så kul varje gång alltså, det blir för mycket. Menmen.. Lunchen satt jag med Junia och Emilie nere i matsalen, det blev pancakes for me, hihi. Sedan satt jag och Junia där fram till tre ungefär, pluggade en del iallafall. Jag är nästan klar med g-nivån på min historia-uppgift som ska in nästa vecka. Heja! Ska plugga vidare på den imorgon och börja på vg/mvg-nivån, yeah!

Jag kom hem någon gång innan fyra, haha. Då blev det lite fika och så, sen packade jag väskan för att bege mig till badet. Aerobic vid fem-tiden. Det var askul. Vi var dock bara fyra stycken, men det var skönt. Och Päivi är grym på att göra program ju, men lite kul var de att det inte var hon som la det på minne utan jag. xD P till mig efter passet: "Det är tur att du finns Carro :D". Vi hade iallafall väldigt kul, hoppas hon får tillfälle att köra aerobic igen. Sedan trallade jag hemåt, kom hem kring halv sju typ.

Det har bara blivit mat sedan dess typ. Pratat lite med mor också. Och kikat igenom massa grejs här vid datorn också, som jag ska fortsätta göra nu...

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback