Look in my eyes, what do you see...

2009-03-06 @ 17:50:34
Det blev lite sent imorse så jag hann inte till skolan till tio. Trots att mamma ringde mig två gånger och min mobil stod på ringning från 8 till halv 9, haha. Så det blev till att klippa naglarna och måla på lite fint rosa nagellack. Det är lite för ljust, jag lär iväg och köpa neon rosa till nästa helg, de måste ju fan matcha mina benvärmare, haha. Och jag vet inte om jag kommer få tag på några rosa smycken, jag måste ju, men vart ska jag leta och när ska jag hinna?! Får kanske kolla i Sthlm då...

Var iallafall till skolan, hade pedagogiskt ledarskap vid ett till tre. Fick en liten miniuppgift att göra i smågrupper, fick en lapp med en fråga och skulle sedan prata i en minut om den. Väldigt svårt, men rolig och bra uppgift. Sedan fortsatte redovisningarna med de tre grupperna som inte hann göra förra veckan. Blev klar precis i tid typ. Jag, J och H blev kvar och pratade lite med A. Sedan ner till datorerna för H skulle fixa något, och sedan innan jag/vi gick hemåt så tog jag ett snack med A om historian. Fick en hemtenta på detta avsnitt som jag missade, väldigt stor uppgift, hur ska detta gå?! Efter det så trallade jag hemåt med J och H, trevligt.

Sedan jag kom hem så har det inte hänt så mycket, jag har kollat igenom allt det vanliga här på datorn. Skrivit ihop en lista på vad jag måste göra innan jag drar till Stockholm, och egentligen är det inte så mycket. Ska nog ta och fixa de småsaker som går att göra nu... Sen får vi se vad som händer, syster kommer hem idag också.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback