Open my eyes and I begin to see.

2009-03-31 @ 20:11:52
Nu har jag hittat hit också. Eller jag har väl suttit här ett tag nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag har bara skjutit upp det. Haha, men en liten snabb koll av min dag kommer iallafall här.

  • Jobbat. Mellan 8 och 11 ungefär. Det gick finfint att städa, men det är väldigt jobbigt. Ovana rörelser eller vad man ska säga. xD haha.
  • Skolan. Kom dit vid 13 ungefär och blev kvar till strax efter 15. Pluggade lite historia, pratade lite med Johan (hi-lärare). Inget mer värt att nämna hände.
  • Tränat. Step1-styrka 17-18.20. Väldigt kul och väldigt jobbigt. Dubblade mina vikter idag, heja. Men jag älskar passet, verkligen. Svettigt och härligt.

Just nu lyssnar jag lite på Beyonce här. Det händer inte så mycket mera. Jag funderar lite på vad som händer nästa månad, vad jag vill göra. Också lite på sommaren, hm. Jag vill så mycket, men pengarna sätter stopp för det... Och jag vill vara i Sthlm i detta nu och dansa, gå på workshopen för Bobby (korrat till pussycat dolls bl.a.), hur coolt skulle inte det ha varit, faan alltså. Pengar, boende och jag gick inte ihop tillräckligt för det, blä. Men ja, jag hoppas att det löser sig med nåt av de andra jag vill göra. Det måste de!

Nej inget mer vettigt kommer ur mig, så jag slutar helt enkelt skriva nu.
Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback