You´re still the one. <3

2009-03-01 @ 22:05:57

Nu har jag kollat klart på Så ska det låta här.
Sonja var bara så sööt och bara helt fantastisk. Medan Markoolio ägde hela programmet, haha, han är ju alldeles för skön alltså!!! Men Sonja var ju sådär gulligt flummig som vanligt när hon är med!! Jag älskar´t. Rockin' All Over The World med Sonja och Marko = BÄST!!!! Jag verkligen älskar den låten, sjuktkul att se Sonja sjunga den ju!!!


Jag hittar ingen annan bild på dem, så det fick bli den från Markos blogg.


"Sommar och sol, vi har kort tajt kjol och vi vill ha dig, Markoolio" - Vilka minnen det finns till den alltså!!! Sommaren 2007 i mitt hjärta, J&D. <3 Men Sonja gjorde den otroligt bra, tillsammans med Marko då!! Och en till Marko låt, vet fan inte vad den heter eller är det Hey baberiba, hm, men det är så mycket minnen ju!!! I miss it !!!

"Son of a preacher man"... Sonja gjorde den otroligt grymt alltså. Men den är också minnen, en viss Sara Löfgren har sjungit den låten ett antal gånger!!! hihi.

Och sedan lär jag nämna två låtar till som Sonja gjorde helt otroligt fantastiskt. Det var så sjukt fiint ju, hon är amazing!!! Låtarna var "Still the one" och "Out of reach". <3

Kärlek till bruden säger jag bara!
I miss her!


Kommentarer
Postat av: Mikael

Jag saknar sommaren 2007 som bara den <3

2009-03-02 @ 00:02:28
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback