1/5 - Oförglömlig kväll på UKK. <3

2009-05-03 @ 23:07:30
Som sagt så tog jag bussen härifrån Viken vid halv två, i Gävle vid två och hade då en halv timme tills Upptåget skulle komma. Så satt och solade lite på perongen. Tåget kom och de var full fart till Uppsala. Jag var framme typ tjugo i fyra och Micke kom strax där efter från Sthlm. Yay, vi trallade bort till konserthuset, kollade lite och sedan till Vaksala torg och satte oss där en stund.

Messade med Marie och de var på väg dit. Ungefär vid halv fem så kom turnébussen, hihi, så vi trallade till sidan där. Tillslut såg vi Marie och var då fram till henne. Så himla kul att träffa henne igen, träffade henne senast i Oktober ju och har inte pratat så mycket med varann. Det blev kramkalas och massa prat, så trevligt. :D Hon är Underbar! Hejade på hennes son också bl.a. Pratade en stund och sedan skulle de in för att repa lite, men hon skulle messa angående biljetterna hur de skulle gå till, haha.

Vi trallade vidare mot stan, där köpte vi glass, mjukglass. Så gott verkligen! Sedan trallade vi ner mot ån och där blev vi kvar en timme ungefär. Jättemysigt att bara stå där och prata om allt möjligt, så vackert det var där. När klockan blev sex så tog vi oss till Max för kvällsmat, haha. Satt där ett tag och pratade bara, för att sedan bege oss till konserthuset igen.

  

Kom dit innan sju, fick mess av Marie igen om att de var bara att säga hennes namn, haha. Så vi hämtade biljetter efter sju nån gång och tog oss upp två rulltrappor till salen. Där köpte jag ett program också, ville ju ha ett fan, köpte inget på tyrol ju.. Strax efter halv åtta var det insläpp och showen började vid åtta. Vi fick platser och de var inte så värst bra, vi såg typ ingenting om vi satt på våra platser. xD haha. Men showen var uppdelad i två akter, så i pausen flyttade vi till två andra plaster på rad 1 och vi såg superduperbra. :Maries reaktion var rolig när hon såg oss, haha. Vi skrek ju såklart lite extra på henne, hihi, de var roligt. Och när det var dags för Vi vet allt om Christer, så kom såklart Marie fram till oss och JAG fick tävla. Dumma människa alltså, föremot att vi sett showen förut så visste vi låtarna och att jag skulle vinna. xD Inge kul alls, fick komma upp på scen och leka lite. Jag bara skrattar här, hahahahaha. Men ja, kul var det iallafall, fick Christers 60-tals skiva också. Men Marie ska få igen för detta, hmm.. Showen slutade strax innan elva och jag säger det igen, jag älskar showen verkligen. Fast det kanske var lite för mycket prat denna gång, men den är grym iallafall. Jag kommer ärligt sakna denna show nu ju, haha, gaah!!!

Vi tog oss ut direkt för vi hade bestämt med Marie att träffas bakom när de kom ut. Så vi stod där ett tag och sjöng lite. Tillslut kom hon. :D iih kramkalas, pratade massor om showen och lite så. Och sedan kom resten och då skulle de åka till hotellet. Så kramkalas igen och tackade för biljetterna och allt sådant. :D Och de drog iväg.. *vinkvink*

Vi tog oss vidare till station och väntade på vårat tåg, fick vänta typ 50 min. xD haha. Hoppade på Upptåget, bytte i Upplands väsby och sedan byte på centralen till T-bana, haha. Vi var hemma hos Micke vid två-tiden. Vi var trötta som fan. Bäddade upp och sedan la vi nog oss ganska så på en gång och somnade nog bums efter att vi sagt go´natt.

Helt fantastisk underbar dag!!!
TACK Marie, du är ju helt otrolig, hihi.
Showen är bästbästbäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback