24/5 - Kärt återseende. <3

2009-05-25 @ 23:47:57
Vi vaknade la i lagom tid typ, gjorde oss klara. Skulle möta Mika och Emma på centralen vid tolv-tiden. Men vi blev lite sena dit. xD haha. Kom strax därefter, brudarna fick då möta oss nere vid spärrarna. Vi tog oss upp till bussen som skulle ta oss ut till Skansen denna dag. Det var invigning av Naturens gröna spår eller vad det hette. Och Sara Löfgren skulle vara där och uppträda, så självklart var man på plats!

Hoppade först av vid Grönan och gick och köpte gröna kortet, yeah! Sedan trallade vi vidare till Skansen, betalade in oss och begav oss upp till scenen. Riktigt varmt och skönt! Var la där en timme innan det började, typ inge folk där vid scenen så vi satte oss längst fram. Men det fylldes på lite tills det började. Hejade på Sara lite också innan det började, söta hon!! Vid två-tiden började det, och de var massa tråkiga folk som pratade om naturen och skit. xD haha. Sedan sjöng nån okänd snubbe vid namn Tobias, haha. Och ja, vad säger man?! Vi är fan bäst alltså. Vi drog åt oss lite uppmärksamhet när vi satt där längst fram, han sjöng nämligen Batterilåten. Och vilka fick inte sjunga allsång på den, jo VI! Hahaha, så kul, han gick ner till oss för han såg ju att vi sjöng med. xD Galet alltså!! Allsång det gillar vi.. Och Sara sjöng några låtar också, så himla grym hon är ju. Så underbart att höra henne igen, var ju oktober senast. iiih hon är sööt!! Hon och Tobias avslutade med Sol, vind och vatten.. Så himla bra!!! Vi hann även träffa Sara lite snabbt efteråt, det var så underbart. *kramkalas* Hon är bara för sööt.. Pratade om lite allt möjligt. Sedan hade hon bråttom till tåget, så det blev hejdå.. Då tog vi oss runt lite på Skansen och kollade på lite djur... : )


Sedan vidare till terminalen och väntade in Mickes mamma och vännina för att få min väska. Trallade vidare till min buss, blev där hejdå av er alla. Buhuu.. : (. Tråkigt som fan att lämna er efter denna helgen ju, vi har haft så mysigt!!! Men som sagt, vi ses ju snart igen.. <3 Det var mycket folk på bussen som vanligt, men slapp ha någon bredvid mig, hihi. Och jag mitt pucko hade lurarna i andra väskan så det blev inge musiklyssnande heller. Gaah. Men satt mest och tänkte tillbaka på allt och på hur bra sommaren kommer bli... Hemma i viken vid halv åtta ungefär och mamma och syster kom och hämtade mig.. Det blev donken mat och "en sån där!!" HAHAHAHA, gott som fan ju..

TACK alla för denna helg!!!
Micke, Mika, Emma, A-K och Thilda..
Bäst, puss på er. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback