Det finns ingen som Jessica Marberger <3

2009-05-31 @ 00:55:37

Den vackra sångfågeln, Jessica Marberger, var en av  artisterna som uppträdde på invigningen av Göransson Arena nu ikväll. De andra var Malena Ernman, Tomas Ledin, Fredrik Swahn och Anders Berglund. Plus Sandviken symfoniorkester och Sandvikens Big Band. Tyvärr så hade vi inga biljetter till själva invigningen, det var slutsålt. Men vi hade turen att komma in och se genrepet tidigare på dagen...

Klockan ringde vid halv nio typ, men inte kom vi upp då inte. En timme senare kom vi upp ungefär, då duschade vi och åt frukost och allt. Slängde iväg ett mess till Jessica när vi var typ klara, och fick ett svar lite senare om att hon var påväg till arenan. Jag med tandborsten i munnen fick bråttom, haha, vi kastade på oss kameran och videokameran och trallade iväg mot arenan. När vi kom fram dit så ringde syster min, hon var på stan och hon såg Jessica med Mio inne på butiken bredvid. Bad syster gå fram till Jessica med telefon, så jag fick mig ett snack med Jessica. Lite planer för dagen och när hon skulle komma till arenan och att vi skulle ses då.


En tio minuter senare så kom Jessica med familj i bilen och svischade förbi. Vi tog oss mot bilen, Jessica och Mio mötte oss halvvägs. Det blev goakramar och massor av snack, om bland annat sommaren, plugget och hur vi skulle lyckas ta oss in i arenan.. Och lite dans blev det också, till Vääärsta Schlaaagern!! Den människan lär sig snabbt. ; ) haha. Efter tjugo minuter skulle hon ta sig in, och hon tyckte vi skulle försöka ta oss in på genrepet och sedan messa henne hur det gick, annars skulle hon försöka fixa. Vi lyckades då komma in, hittade rätt snubbe direkt. Han hade då sett oss utanför dansandes med Jessica, haha. Frågade om vi fick komma in, då vi kände Jessica och det var helt okej..

Vi smsade Jessica:
- "Vi är inne : ) det var lungt så länge vi kände dig :D:D"

Svar från Jessica:
- "Jiho! Bra där!"

Trallade fram mot scenen och slog oss ner mitt framför vid borden. Efter en stund så hörde vi Jessica bakom oss, så hon stannade och pratade lite grann. Strax efter tolv så började genrepet, konferencier var Fredrik Swahn som pratade massa. Jessica sjöng Voulez-Vouz strax därefter.. Fantastiskt att höra henne solo!! Sedan hände det massa, Malena Ernman sjöng någon opera, Tomas Ledin sjöng några av sina låtar, Fredrik och Jessica sjöng duett i låten The Prayer, så sjuuukt fiint!!!
       


Sedan blev det en 25 miunters paus och fina Jessica och Mio kom ner och snackade lite. Och de trallade vidare in till logen för att äta lite, och de tog sedan trippen förbi oss tillbaka. Strax efter två började andra akten. Och den började med Malena, som sedan följdes av en duett tillsammans med JessicaI know him so well från Chess. Och sedan kom den låten som vi längtat efter att få höra, nämligen The day you said goodbye med Jessica. Så himla fantastiskt alltså, så otroligt underbart att höra henne i en egen!!! Sedan hände det massa till, men minnet är kort. Och på slutet blev det schlaaager, och som vi älskade det!! Värsta Schlagern med Jessica och Fredrik, med lite dans också från Jessicas sida. Så sööt och bäst! Sedan kom Tomas Ledin in och körde Just nu.. Och det följdes av Malenas La Voix, som vi ägde på. Det måste ha sett sjuktkul ut alltså, både Malena och Jessica hade väldigt roligt. Vi dansade såklart dansen neranför scenen. Även Malena och Jessica joinade oss under låtens gång. Och vi fick beröm av Malena efteråt, att vi var väldigt insatta och att vi kanske skulle komma upp på scenen på kvällen, haha.

Slutet var Bäst av allt. Vår älskade Jessica körde The winner takes it all, helt jäkla amazing alltså, VI DOG!! Och sedan avslutades allt med att alla kom ut på scenen och sjöng Dancing Queen. Och sedan var det slut.. Och det gick igenom lite olika grejer efter det, och då passade vi på att gå fram till Mio och busa lite på sidan, Jessica svängde även ner en snabbis innan hon behövdes på scenen. Efter allt så kom hon och Mio ner till oss och vi tog oss en bit bort för att kunna prata lite grann och sådära. Hon tackade oss för att vi var där, och vi tackade henne för att vi fick vara där. Hon är verkligen helt fantastisk, den finns ingen som Jessica, verkligen INGEN!!! Vi avslutade med att ta lite kort och sedan blev det hejdå och kramkalas, ååh..




Jag tänkte här skriva en hyllande text till Jessica, men orden räcker inte till för att beskriva hur j*kla fantastisk hon är. Allt hon ger oss, allt hon gör och säger.. Det är obeskrivligt!!! She´s the one and only!!


Jessica, tack för allt. Tack för att du finns!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback