HEJA SVERIGE!!!

2009-05-12 @ 23:05:47
Nu har första ESC semifinalen tagit slut här.. Och Sverige är bara helt jäkla Bäst alltså. Wow. Jag finner inga ord. Vilket uppträdande. Malena var så grym. Jess&Dea är för söta och för bästa för sitt eget bästa. I love you all!! Och jag fick vidare några fler av mina favoriter utöver Sverige då. Och det var Turkiet, Finland och Rumänien. Woho. Men hade ju gärna sett Montenegro och Andorra i finalen också, menmen... Resten var skit som gick vidare, haha.

Jag diggar Shirley fan, hahaha, hon är rolig!! Lite ovanligt att höra henne sådär, men hon var grym. Och det var ju Edward också. Men shit vad jag garvade åt detta, "Ja, Sonja tog över min kassa denna vecka... tack Sonja!" xD HAHAHAHAHAHAHA. Gud så skön hon är!!!

Nu försöker jag packa för fulla muggar. Har ju liksom inte tänkt på att jag ska till Stockholm igen, redan imorgon, haha. Men ja, och det är inte lätt att packa, vet inte vad det blir för väder och sådära, men så mycket ute ska man ju inte vara förutom fredagen då. Och imorgon är det Beyonce i Globen, woho!!! Nej nu ska jag packa vidare, men först ner och hämta lite glass!!

Pusshej!


Kommentarer
Postat av: Mika

F A N T A S T I S K T !

2009-05-13 @ 17:50:26
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback