Skönt att röra lite på sig.

2009-05-26 @ 20:20:09

Dagen är snart förbi ju...

Kom upp tidigt idag, fixade mig och cyklade iväg till skolan. Jag var där till nio, riktigt tidigt för att vara mig, haha. Har suttit i matsalen hela dagen med Junia. Pratat med A lite, J lite och lite annat folk har sprungit förbi. Trevligt. Jag har även pluggat lite historia idag, det går framåt, men väldigt segt känns det som. Vid tre tog jag mig hemåt.. Satt vid datorn en stund och glodde, sen åt jag lite och packade i ordning tränigsväskan..

Vid fem var det dags för träning, step på badet. Woho, va kul det är. Vi var inte alls många idag, brukar vara full grupp ju men var typ bara 7-8 stycken. Men det var galet roligt iallafall och jobbigt också. Lite hostihosti. Men så skönt att röra på sig igen, i löve it!!!

Hemma vid halv sju igen, ringde pappa då. Fixade väskan och han kom och hämtade mig och musbus strax innan sju. Det blev kebab och pommes från amorinen, mycket gott. Riktigt mätt här nu ju.. Annars gör jag inte mycket alls, glor runt lite på datorn och funderar massa, haha. Nu ska jag svara på ett mail här...

Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback