This is the end, the picture is drawn.

2009-05-04 @ 18:24:34
Nu är jag hemma igen och jag gjorde den dumma tabben att ta på datorn. Icke bra alls, jag kommer bli fast här nu. Gaah, jag ska försöka slita mig härifrån. Hoppas jag lyckas fan. Måste fixa info&layout-presentationen och lite historia.

Jag sov länge idag, så det blev ingen skola på förmiddagen. Kom upp strax efter ett. xD haha. Fick skjuts av mamma till skolan, hade historia vid tre ju. Vi skulle göra ett litet prov på datorn och de var inte det lättaste alltså, inte de frågor man skulle skriva på. xD haha. Så ska göra det igen på fredag för att vara säker på godkänd. Sedan skulle de vara debatt men vi var några som inte förberett oss riktigt så vi slapp och ska göra nästa måndag istället. Så jag och Emelie drog ner till matsalen och pluggade lite, vid fem-tiden så var vi upp för att prata med A och J, najs. Trallade mot stan sedan och till hennes buss, väntade där med henne och pratade lite. Sedan raka vägen hem och jag var hemma till sex här.

Nu väntar jag på maten, strax klart. Det luktar gott. Så jag ska kika igenom lite på datorn här nu först, sedan ta tag i plugget efter maten.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback