Så olika av Helena Bergström. <3

2009-11-01 @ 16:24:52




" Så olika kretsar kring två systrar, den ena nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, nyskild och mamma till två döttrar. Den andra en självständig tv-producent som har fått i uppdrag att göra ett nytt direktsänt sångprogram från Skansen – nu mitt bland djuren!


Den handlar om att bli sanslöst förälskad i sin värsta fiende, om människor som möts trots att de är fundamentalt olika. För här övervinner kärleken allt – från politisk maktkamp till dans med sälarna på Skansen.
"





Jag och Micke var som sagt på 3´s förhandsvisning av filmen. Och jag fick en chock, självaste Helena Bergström var där!!! Jag dog typ! Hon pratade lite om vad filmen handlade om och om deras samarbete med 3.. Riktigt roligt att höra! Sedan började filmen och vad ska man säga.. Shiit!! Jag älskar filmen, den var helt underbar, verkligen. Så mysigt med Skansen och allt.. Jag skulle lätt kunna se den om och om igen.. Och jag kommer gå och se den igen!!!

Filmen har premiär den 6 november, GÅ OCH SE DEN!!!


Kommentarer
Postat av: Anna

hej åh va kul då ska ja se den, visst e hon cool helena b alltså? :)

allt bra annars? flyttat från stan än? : )

2009-11-01 @ 18:43:14
Postat av: Carro

Gör det! :D Ja gud ja, jag älskar henne. En av mina absoluta favvoskådisar, hon är underbar! Och grym på att göra film också...



Jo allt är toppen, själv?

Nej, jag flyttar hem i veckan.. tis eller ons. :)

2009-11-01 @ 19:08:31
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback