10-13/8 - Gbg med glada gänget. <3

2009-09-22 @ 22:46:17
Veckan fick tyvärr ingen bra början... Min mobil blev stulen på centralen, tidig måndagmorgon.. Buhuu. :'( Allt försvann, så sjukt j*vla tråkigt.. Så utan mobil hela vistelsen där nere var jag, inte det lättaste!

Efter nio på måndagen så droppade allt folk in.. Först Jennie, sen Mika och Emma, Annika och sist Sara.. Gänget var samlat och vi köpte västtrafik-kort och sedan tog oss till vårat kära vandrarhem. Masthuggsterassens vandrarhem, samma som förra året. Checkade in och började med att bädda våra sängar. Vissa drog iväg och handlade, sedan drog vissa till Liseberg för att hålla platser och jag och Micke duschade innan vi kunde åka vidare.. Och sedan kom vi iväg.. Insläppet blev nästan precis när vi kom, och vi fick najsa platser längst fram. :D Sedan satt vi mest där hela dagen, med en liten tripp för att äta.. Vi gjorde skyltar, dansade, sjöng, delar av gänget blev intervjuade, pratade och skrattade och vi hade det allmänt mysigt! Vi fick även ballonger som vi skulle släppa i direktsändning, som vi för övrigt kladdade ner med bl.a. glada gänget, anorah, dea, jessica, malena. xD haha. Vid åtta så började Lotta på Liseberg och gästartisterna var Salem Al Fakir, Bettan & Hanne och Paul Potts.. De alla var la sådär, men Lotta var toppen och allsångerna lika så. :D Vi hade iallafall kul! Efteråt så träffade jag Lotta, och sedan tog vi oss hem till vandrarhemmet igen. Tog lite kvällsmacka och hade det mysigt, in på rummet och där pratade vi lite innan vi alla somnade..

   

   
   

   
   

Tisdagen var ganska så lugn, vaknade i lagom tid.. Vi duschade, kollade datorn, åt frukost och begav oss sedan in till centrum vid halv ett. Kikade runt massa i Nordstan, och sedan tog vi spårvagnen till dansbutiken där jag köpte dansskor, najs.. Efter nån timme på stan så tröttnade vi lite och tog oss tillbaks till vandrarhemmet.. Där vissa satt vid datorn och vissa började med maten, det var tacos som stod på schemat. Vi hade otroligt mysigt när vi satt och åt, hihi. Sedan in på rummet för att fixa oss massa och sådära.. Och jag får inte glömma, vi dokumenterade också. ;) haha. Vi tog oss in mot stan och raka vägen ut till Packhuskajen för att se Scotts, haha. Minns inte när det började men på kvällen nån gång.. Vissa buggade lite och sedan stod vi mest där och kollade.. Vissa drog hem tidigare medans vissa av oss var kvar till det slutade vid halv tolv. Tog oss hemåt och det blev det lite nattmacka och sedan lite snack innan vi alla somnade...

   
   

    
   

   
 

  
   

Onsdagen var en riktig slappdag.. Jag och Micke tog inte ett steg utanför vandrarhemmet. Resten av brudarna åkte in till stan för att köpa lite grejer.. Nån timme senare så var dem tillbaks.. Jag tror vi fixade lite mat och så, haha. Och vi satt mest och pratade, vi var några som kollade Floor filler, åh.. Sedan på kvällen så blev det filmmys, vi slog oss ner allihopa i soffan, min säng, med glass, godis, paj och dricka! Vi kollade på Systrar i jeans, den är braaa! Så himla mysigt hade vi det, lövely. Klockan blev mycket när filmen var slut, vi började kolla på andra men gav upp efter en stund och la oss och somnade bums..

  

Sista dagen, torsdagen, så var vi uppe tidigt och fixade och donade. Duschade, åt frukost, packade ihop våra väskor och städade rummet för att checka ut vid tio-tiden.. När det var klart så tog vi oss till centralen för att låsa in alla väskor.. Vi tog en liten tripp i Nordstan innan det var dags att gå till Jensens för att äta lunch. Så mysigt! Det blev kyckling för hela bunten, haha, gott! Beställningen var rolig och det gick bra tillslut också. Pratade på lite om vårat gäng och så, hur vi träffats, helt otroligt!! Sedan tickade klockan iväg och vi betalade och tog oss tillbaks till centralen.. Först att åka hem var Sara.. Hennes tåg kom och vi fick gå halva vägen till Sthlm för att komma till hennes vagn. xD haha. Det var så tråkigt att säga hejdå ju, åååh. Stod och pratade lite grann innan tåget skulle rulla iväg, vinkvink!! Tillbaks till stationen, slog oss ner nånstans och pratade lite innan det var dags för mig och Micke att ta oss till vårat tåg. Hittade platser och drog ut och snackade lite till med gänget, så himla tråkigt att åka ju.. :( kramkalas och vinkvink!! Vi trallade in på tåget och slog oss ner.. Minns inte vad vi gjorde på tåget, pratade väl och lite så.. Hemma hos Micke strax innan halv tio typ..




TUSEN TACK älskade gänget för dessa dagar.
Precis vad vi behövde, några dagar tillsammans bara för att umgås.
Så himla underbart, Tack för att ni finns!
JAG ÄLSKAR ER.


Kommentarer
Postat av: Emma

Så mycket kärlek <3

Älskar dig också vännen <3

2009-09-23 @ 08:48:18
URL: http://metrobloggen.se/emmabergstrom
Postat av: Jennie

Så himla bäst. <3



I miss you !

2009-09-23 @ 17:07:32
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback