13/3 - Finaldagen med full rulle!

2010-04-10 @ 23:55:07
Uppe och hoppade nån gång, alla duschade och fixade det som skulle fixas. Vi drog in till centralen, till Telia-montern till elva-tiden där Eric Saade skulle vara då. Pratade med Camilla, fixade Heja-tröjor från Aftonbladet (en eric och en jessica, najs!), var fram till Eric och pratade lite också. Jag var fram och pratade med Johanna från AA också, mysigt! Hon är skön!

 


Vi tog oss till Globen shopping efter det. Jag och Micke hoppade av vid gullmars medan A-K och Annika åkte till globen och hoppade av där, haha. Vi gick längst bort och in där, vi stötte på en Svante med barnen, Malenas man. Så vi pratade lite med han, och sedan tog vi oss bort till scenen till de andra två. Efter en stund så ramlade hela gänget in och vi planterade oss i ett hörn där, Getty Domein sjöng när vi kom, Yeba oh-oh Yeba oh-oh! Hejade på Annamia också! Strax därefter så var det Linda Pritchards tur, körde lika låtar idag som gårdagen. Hon var söt! Några drog fram på hennes signering, men jag var bara fram och pratade med Hannah som stod och vaktade vid signeringen, mys! När vi står där på sidan sedan så fick Jennie ett sms från sina föräldrar som fick oss att rusa som aldrig förr...


Mot Globen-hotellet! I smset stod det nämligen att Malena var där. Vi var mycket glada och twittrade utifrån hotellet till M. Haha, så roligt! Det togs massa bilder, det pratades och skrattades.. men utan något resultat så drog iallafall jag in på globen shopping igen, där jag stötte på en Linda Pritchard och tog bild tillsammans..




Micke kom in och vi drog iväg till centralen, till Telia-montern för där satt nämligen NEO och signerade, haha. Så vi var fram till han och pratade lite, trevligt! :) Hejade även på Camilla och Johanna! Vi tog oss iväg till Hötorgscity lite snabbt tror jag, för att sedan ta t-banan därifrån till Rådmansgatan för att äta på Jensens med gänget. Alla utom Sara och Bonnie som åt hos Thilda! Alla möttes upp vid t-banan och klampade sedan in där och vi hade ju bokat bord såklart! Så otroligt mysigt det är där! Slog oss ner och beställde mat allesammans, kyckling och strips/potatis! Vi blev kvar där ett bra tag, det fottades, pratades, skrattades och vissa beställde in efterrätt också.. Sedan fick vi lite bråttom...


 
 


Tillbaks till centralen och in på toaletterna där. Det var dags för sminkning och allt som hör till. Vissa bytte om, fixade håret och sminket åkte på. Otroligt roligt. Gud vad folk tittade som gick förbi. En tant frågade tillochmed om vi skulle på möhippa eller nåt, för vi var så fina och färgglada. xD HAHA! Efter en halvtimme där ungefär så var vi redo att inta t-banan mot Globen! På t-banan blev det skönsång från oss alla. Manboy, Jag vill om du vågar, Unstoppable, Hollow, Kom. Så roligt och jag tror att lite folk blev irriterade. Jag hörde någon bara i stil med; "nej, men låt dem sjunga!!" HAHA! Sjungandes gick vi från gullmars till Globen shopping med ett stopp för glittersprayning! Skuttar in på Globen shopping till toner av Manboy, yeah! Blir stoppade av Julia på vägen för att hon ville ha kort på oss. Sedan hoppar vi lite neranför scenen och Annamia kommer ut, myyys! Sedan, mot Globen-entreeeeen...

 



När vi väl kom in så hade vi bråttom, det var ju inte alls långt kvar till det var dags för uppvärmningen. Vi letade på singstar-montern direkt, där vi blev glatt bemötta av tjejerna. Micke och Emma körde Värsta Schlagern och vi alla ägde sönder totalt. Gruppfoto också, dock utan S&B, men dem mötte vi upp innan vi tog oss in på våra platser på läktaren. Uppvärmningen började strax därefter och vi alla rusar längst fram mot scenen, så vi står på läktaren så långt fram vi kan. Finaste Jessica och Micke Blomqvist ser oss och blir jätteglada! Söta, fina Jess började vinka, ge oss slängkyssar och var väldigt glad och underbar som bara hon kan vara. Vi alla flög som på rosa moln! ♥ Sedan intog vi våra platser i andra sidan av Globen, haha..




  


Finalen började och jag tror inte vi skrikit med så mycket som vi gjorde då. I varje låt, hela tiden typ. Vi kunde stå upp hur mycket och länge vi ville, för vi hade platserna längst upp på A-läktaren. Hur underbart som helst! När Pernilla körde, herregud, vi alla skrek för fulla halsar. Kärlek till vårat gäng! Och Jessica Andersson var min stora favorit under kvällen, åh, så vackert! Mellanakten gillade vi verkligen, alla möjliga artister, åh! Shirley, Maria och massa flera. Sedan var det Casablancas tur, de körde ju La voix med lite ny text. Och vår älskade Malena dök upp mot slutet. Herregud vad vi skrek, vi hade nog inga röster kvar efter det, HAHA! Och vinnaren för hela kvällen blev Anna Bergendahl, hon var så värd det! Riktigt bra! Vi var glada och tog oss ut..

  
  


Jag, Micke och Annika tog oss ut till Annexet, utanför efterfesten, för att försöka hitta Lotta. Alla andra var kvar därinne. Jag såg i alla fall Lotta tillslut i vimlet och rusade som en tok fram till henne, finafina hon! Sedan kom resten av gänget efter en träff med Malena vid hotellet. Vi stod i alla fall en bra stund där utanför, lite kallt var det, men det funkade. Vi träffade allt lite folk också. Pratade massa med Micke Blomqvist, han är trevlig! Träffade Neo, Måns, Christine, Maria Haukaas Storeng och bästa Ullis, Tessan Löf, Tobbe, Andreas Lundstedt.. Johanna i AA gick förbi oss också, och hejade på mig. Jag blev chockad men glad va! Och jag fick träffa Hanna Lindblad igen, hon är mysig! Linda, en av husdansarna, kom också, härlig tjej alltså. Strax därefter så kom en av brudarna vi väntade på, Jessica Andersson. Vi blev glada och hon blev också enormt glad när hon såg oss. Hoppade och sprang mot oss, åh fina! Hon tackade så mycket för stödet och att vi fanns, jag älskar henne va! ♥ Efter henne så kom även Annamia och Julia, lite snabbt prat där och sedan tröttnade vi på att stå där ute... Vi alla åkte hemåt och det blev nog sängen direkt typ... :)


Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh, jag saknar sakanr saknar det!

<3

Kärlek!

2010-04-11 @ 10:05:41
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback