14/3 - Slappdag till tusen!

2010-04-10 @ 23:55:44
Vi kom upp lagom trötta, fixade oss och åkte in till centralen. Där vi mötte upp Emma, Jennie, Sara och Bonnie. Och i väntan på Lollo och Mika som kom vid halv ett så satt vi mest och pratade. När de kom så tog vi oss till pendeln för att ta oss ut till Sollentuna/Stinsen på dagen-efter signeringar, najs.

Och jag messade lite med Lisa Stadell då också, hon satt nämligen på tåget till Sthlm och det blev bestämt att vi skulle träffas så jag hoppade av pendeln och åkte tillbaks till centralen för att vänta in henne. :) Efter en stund så kom hon, åh, det var verkligen så himla kul att träffa henne igen! Vi stod och pratade i typ 10 minuter i väntan på hennes hämtning. Om lite allt möjligt, vad hon gör nu och vad jag gör, vad som händer till sommaren, lite om mello, hur det går med uggla-showen, vädret. Ja, allt möjligt.. Så otroligt mysigt! Jag gillar henne va! ♥ Hejade även på Jakob innan de åkte iväg och då tog jag mig ut på stan lite snabbt.

Vid halv fyra så kom Micke tillbaks från Stinsen och vi for raka vägen ut till Viking-terminalen ihopp om att träffa Nina Söderquist men jag tror vi missade henne precis eller nåt. In mot stan igen och vi mötte upp gänget på TacoBar i Gamla stan. Mys! De åt massa där och vid halv sex-tiden ungefär så tog vi oss till centralen och slog oss ner på golvet. Första person att lämna oss var Annika, det blev hejdå och allt sånt. Vi hängde kvar där och sedan en timme senare så var det dags att lämna av Sara vid tåget. Kramkalas och hejdå. Så tråkigt när alla åker ju.. Efter det så sa vi hejdå till varandra och bestämde tid för att ses dagen efter och vi tog oss hemåt. Där vi kollade på Melloreprisen, åt popcorn och myste vid datorn. Sedan blev det kväller...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback