15/3 - Svensson-liv och Golden!

2010-04-10 @ 23:56:23
Vi var uppe tidigt, fixade oss och tog oss iväg. Micke åkte till skolan medan jag och A-K tog oss in till centralen och mötte upp Emma, Mika, Bonnie och Jennie. Där Mika åkte strax därefter, kramkalas och byebye! Vi andra visste inte riktigt vad vi skulle göra och vi var hungriga, men fattiga studenter. xD Vi siktade in oss på IKEA av alla ställen. Pendeln och buss ut till Barkarby, hahaha. Vi tog oss faktiskt till restaurangen direkt när vi kom fram till IKEA, det blev köttbullar och potatis för min del. Väldigt gott och värt pengarna! :) Sedan tog vi en sväng runt på IKEA när vi ändå var där, vi hade väldigt kul.. Gjorde massa Hemma hos-repotage, så roligt!! :D Gå på IKEA = Svensson-liv, tycker vi! Vi gjorde nåt ovanligt, ovanligt för att vara oss! ♥






Åkte tillbaka in till centralen, Micke dök upp också. :) Vi slog oss ner på ett café där och pratade massa. :) Mysigt ju! Sedan var det dags att lämna folk vid tågen, först var det dags för A-K! Vi fick gå långt och vi gick förbi Di leva också. xD HAHA. Hejdå och massa kramkalas med A-K, tråkigt ju! Och vi trallade upp och satte oss vid bänkarna på centralen en stund innan det var dags att gå och vinka av Bonnie och Jennie vid deras tåg. Vinkvink och kramis!

Vi sa hejdå till Micke tror jag och drog sedan hem till Emmas mormor och fixade oss. La över lite bilder och sådant till mig med.. Vid halv tio typ så tog vi oss iväg, först mot donken för lite mat! :D Där vi träffade Sofie, Linnéa och Marre, trevligt! Strax efter tio-tiden så tog vi oss till Golden Hits, inget folk typ men vi stod och snackade lite med S, L och M. :) Och rätt som det var när vi stod där så kom Caroline Jönsson in med en vän, så jag gick ju fram och heja såklart. :D Mysigt! Vi slog oss ner vid ett bord, och det var jättelite folk där hela kvällen.. Men senare så drog Schlagerfeber igång, dem är ju så grymma! Och gästartisten Sibel bjöd på två låtar, najs! Efter allt så blev det lite dans också, men det var ju typ tomt där. xD Vi drog därifrån kring två-tiden ungefär.. När vi kom hem så kollade vi lite olika filmklipp på Emmas dator men sedan blev vi så trötta så vi la oss en stund... Vaknade kring nio-tiden typ igen och då packade vi ihop mina grejer och tog oss in till centralen, min buss hem gick vid 11.15!

 
   


Kommentarer
Postat av: Jennie

Bästbästbäst <3

2010-04-11 @ 10:07:54
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback