Det går bra nu!

2010-04-29 @ 17:59:34
Idag har jag varit i skolan som sagt, mamma skjutsade mig. Satt nere i matsalen med lite folk.. Vid lunch-tid så kom det ännu mer folk, mys! A pushade på mig lite snabbt inför talet, hihi. Vid ett så var det dags för svenska. Vi var fem stycken som höll tal, jag hade direkt inget val när jag lovade igår att jag skulle hålla. Men när jag väl kom upp och stod där så gick det jättebra! Hade ett tal till CVL, till lärare och vänner.. :) Det gick bra och folk blev rörda, åh! Trots att jag var livrädd så syntes det tydligen inte utåt, det var ju skönt. Vi slutade strax innan två och gick då ner i matsalen till gänget. :) Pratade lite, och vi kollade även fronter om betyget på talet. Jag fick MVG!!! :D Jag är mycket glad! Efter det så trallade jag hemåt.. Mötte upp Linnéa för att lämna en film till henne också, trevligt! Sedan hemåt...

Nyligen ätit här nu och jag sitter mest här och är lite glad. :) Vet inte riktigt vad jag ska göra... Hm, kolla igenom allt här och sedan kanske sätta i en film eller nåt.

Pusshej!


Kommentarer
Postat av: Ingela dilen

Jätteduktigt tjejen!!!!!!!!!!!!!!! Va riktigt stolt över dig själv nu..att du vågade och gjorde ett toppen jobb!!..kanonbra!!! Kram =)

2010-04-29 @ 19:56:07
Postat av: Jennie

Du är bäst!

2010-04-29 @ 21:38:56
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback