26/7 - Vickan with the gang! <3

2010-08-13 @ 10:50:38
Klockan ringde nog kring nio, halv tio-tiden. Lite trött var man nog, det blev inte så värst mycket sömn. När vi var klara så tog jag, Mika, Emma, Jennie och Annika, oss iväg för att storhandla för dagen och morgondagen. Vilket blev sjukt mycket, haha. Efter det så sprang vi runt lite på stan också, Emma åkte iväg för att möta upp Sara och Bonnie med packning. :) Vi drog sedan till plattan för att kolla in nån flashmob, som för övrigt var världens sämsta, dit kom även Emma, Sara, Bonnie och Micke när de var klara. Vi letade efter prideflaggor utan något resultat, så vi tog oss till Kungsan istället. Där vi pratade lite med GregorVickan, det löste sig med Bonnie, yay! Hon skulle få komma in innan tolv-slaget fast hon var minderårig i några timmar, tack! Vi hittade "Sara&Bonnie" där, så kuuul! Det lära förevigas med en bild, såklart!



 


Vi tog oss hem efter det och det blev matlagning på en gång. Gott! Sedan fixade vi oss alla för utgången på Vickan. Eller Mika och Jennie har dock inte åldern inne, men de skulle sitta utanför ihopp om att träffa på Bengtzing, som skulle uppträda under kvällen. Mycket fix och trix blev det och innan vi drog så tog vi en liten fotosession typ.. Sedan styrde vi mot Kungsan, där vi hängde ett tag utanför, med ett litet stopp in på max.. Sa hejdå till M&J, ses senare och trallade in på Vickan!










Inne på Vickan var det ruskigt litet, men vi hittade ett bord längt in och slog oss ner där och pratade massa. Efter en stund såg vi Caroline Jönsson och ropade till oss henne. Mysigt värre! Pratade lite grann och skickade sedan ut henne till M&J typ. :) Efter en stund så kom det massa folk och Hallå hela pressen började, med Caroline Jönsson och Gregor Michaj denna kväll! Så himla grymt, vi skrek oss hesa typ. Vid tolv-slaget så grattade, jublade och slängde vi oss på Bonnie, så kuuuul! 18 år, äntligen typ! Strax därefter så var det dags för Linda Bengtzing att entra scenen, det var verkligen hur grymt som helst! Svinroligt att se henne på en krogspelning, puss på henne! Sedan körde Caroline och Gregor igen, då Caroline tar upp Bonnie på scenen och hela Vickan sjöng Ja må hon leva! Så lyckat! Efter allt så tog vi oss ut, till baren direkt för att köpa cider. Träffade på Emma Lewin också, trevligt! Tog oss till Mika och Jennie där det skålades med cider och ballonger och skönsång för födelsedagsbruden! Åh, underbart! Efter det så drog M&J hemåt, vi träffade på Jönsson och babblade massa och sedan blev vi sittandes ute en stund.









Vi lämnade Vickan ganska så fort efter det. Stoppade folk på gatan som tog bild på oss, najs! Sedan trallade vi bort till Stureplan och försökte komma på nånstans att ta vägen föremot att M&J höll på att vispa grädden till tårtan för morgondagen... Innan vi hann komma nån vart så fick vi sms av Mika att det var fritt fram, så hem for vi och la oss ganska så snabbt efter det. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback