28/7 - Nickelodeon-dagen!

2010-08-16 @ 20:59:51
Vi hade klockan på ringning runt halv nio-tiden typ. Det var jag, Mika, Jennie och Annika som var uppe och hoppade på.. Duschade, åt frukost och fixade oss för dagen. Tog oss in till stan, hoppade på pendeln som gick vid 11.20 och sedan bytte vi till upptåget mot Gävle och nickelodeon-dagen som skulle vara på stortorget. :) Vi träffade på Robert (i Lovestoned) och Johanna (i Timoteij) direkt när vi kom ut från centralen, haha. Jag pekade ut vägen till tjejerna och jag sprang iväg till bussen. Var tvungen att ta en tripp hem till viken för att hämta kläder, mormor väntade med en påse på resecentrum, så det gick fort. Tillbaks efter 1,5 timme ungefär och mötte upp resten inne på gallerian nian. Jennie följde med mig till donken när jag åt medans de andra tog plats vid scenen. Sedan joinade vi dem, hejade på E-M och Simon också som var där för Bengtzing. :)



Vid 17-tiden så började allt. Pernilla Wahlgren var konferencier för hela grejen, kul! Först ut bland artisterna var Sibel, hon bjöd på sina två melodifestivalslåtar: That is where I´ll go och Stop. Grymt! Efter henne så entrade Lovestoned scenen.. De bjöd på Thursdays och Rising Girl, de är grymma. Sedan kom den jag väntade på, Velvet! Snygga hon liksom, hon bjöd på The queen, lovely! Linda kom in efter det och bjöd på Jag ljuger så bra... och fina Jenny körade. ;) Sedan körde dem Victorious, så himla braaa ju! När de var klara så sket vi i resten, vi trängde oss ut och gick bakom, ihopp om att Jenny och Linda skulle komma ut.. Vilket de gjorde ganska så snabbt för de skulle vidare, men vi fick oss en pratstund med dem. :) Eller de andra med Linda och jag mest med Jenny. Berättade för Jenny att jag hade tagit mig dit för dagen för att se/träffa henne, och hon blev verkligen jätteglad! Söta! Sedan avslutade vi träffen med en gruppbild, najs! Vink och kramkalas och de försvann iväg och där stod vi kvar.. xD haha.














Vi gick runt lite där, in på gallerian och mataffären för att handla nåt att tugga på.. Tog oss tillbaka till centralen i god tid, satt där och pratade.. Mika lyssnade på radion, för Lovestoned blev intervjuade på stortorget. Och när de sedan kom till centralen så pratade vi lite med Pär och så. :) Tåget kom vid halv nio-tiden och vi hoppade på.. Pratade, skrattade och fottade massa på hemvägen, spelade även hänga gubbe på min iphone.. xD Kuuul! Raka vägen hem till lägenheten när vi väl var framme i Sthlm igen strax innan elva. Messade lite med Marie (i ThreeD), pratade med gänget, sedan kollade vi på Avatar innan vi la oss ganska så sent.






Kommentarer
Postat av: Mika

Det var lite för kul! Åh, vill göra igen och igen och igen!



puss min fina!

2010-08-17 @ 11:55:30
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback