31/7 - Paraden och krysset, HAPPY PRIDE!

2010-08-19 @ 13:48:18
Vi var uppe tidigt, åt frukost och de flesta skulle duscha också. Sedan blev det fix och trix i nån timme. Håret skulle fixas, alla skulle sminkas likadant och kläder skulle väljas och fixas till. Det var verkligen kul att se alla springa omkring och det blev så jäkla bra tillslut också.. Grymt!






Jag tror vi kom iväg runt halv tolv ungefär, t-banan till Zinkensdamm och därifrån gick vi ut till tanton där det var massor av folk! Vi stod kvar uppe vid vägen, för vi blev tillsagda att stå där och sedan hoppa in i paraden där vi ville gå. Vi fixade gruppbild på hela gänget (tack fotografen xD), pratade och hade det allmänt kul! När klockan blev ett så ställde vi oss vid vägen, hejade på Petra Mede när hon gick förbi, och jag blev fottat av någon pga sminkningen, kuul! Paraden blev lite försenad men sedan kom den igång.. Vi tänkte ju hoppa in bakom QX-bilen för där var Petra med förra året... men när Zipper-bilen kom så såg vi en Petra på den och hon ropade "HOPPA IN HÄR!" och vi alla kastade oss in bakom den bilen. Åh, vad roligt! Sedan gick vi där och tjoade, viftade med flaggorna och var bara sådär jättelyckliga! Vi gick nog med 1,5 timme ungefär, från tanton, förbi slussen, längs skeppsbron, förbi kungsan och sedan ut på strandvägen där vi hoppade av vid djurgårdsbron. Men vilken upplevelse att gå i paraden!!! Herregud! Man var bara så glad, skrek och sjöng massa. Såg allt folk som stod vid sidan av och fottade paraden. Känslan är obeskrivlig när man går där, alla måste prova det nån gång! Åh, kärlek! Bästa var när de körde igång YMCA och när alla dansade den dansen, WOW! Sjukt häftigt!! När vi väl hoppade av paraden vid djurgårdsbron så ropade vi hejdå till Petra, hon blev lite ledsen att vi skulle av där men vi fick massa slängkyssar och allt från fina Petra, åh! Vi var verkligen fulla av energi och allt, vi skuttade och sjöng därifrån till Gröna Lund!













Så fort vi kom in på grönan så undrade folk som jobbade där om vi gått paraden, och berömde sminkningen bl.a, haha. Vi tog oss bort till scenen, där repen för Sommarkrysset pågck för fullt tror jag. Martin hade fixat två bänkar till oss, tusen tack! Så fort vi kom in där så kom Mattias (han som bokar artisterna!) fram till oss och undrade om vi skulle vara kvar till livesändningen, självklart! Lite mer rep och tillslut så dök Jessica upp på sin körplats och vinkade sött, och hon tyckte vi var så fina så. Också hör vi i micen: "Va fina ni är!" Underbara Jessica! ♥ Vi hade roligt där under repen i alla fall, pratade och skrattade massa. Lovely! Genrepet rullade på också, vi sjöng och viftade som galningar med våra fina flaggor! :D När genrepet var slut så messade vi Jessica, hahah på hennes svar.. Hon kom i alla fall ut efter en stund och vi alla stod och babblade på om allt möjligt. Lämnade över en bild som Lollo ritat, asfint, och sedan ett litet gosedjur vid namn Ruben.. Åh, så kul! Jessica blev glad! Det var så otroligt mysigt att stå och prata med henne, allihopa! Tillslut så lära hon springa bakom, men vi skulle ses efteråt igen, fina! Vi slog oss ner vid bänkarna igen, åt lite och bara umgicks liksom. :)








Uppvärmningen började vid halv åtta ungefär, där Jessica, Malin och Martin Stenmarck dök upp. Trevligt! Sedan började programmet och det rullade på som vanligt. Vi sjöng med och hade det roligt. Viftade som aldrig förr med flaggorna när tyska-Lena uppträdde och när bonde-Peter och Anki Bagger sjöng pridelåten, woho! Efteråt så tog vi oss till sidan och väntade in Jessica. Hon kom ut ganska så snabbt tror jag, fina! Vi tog kort tillsammans, hela familjen, åh! Mysigt värre! Pratade på massa om allt möjligt, hur underbar och fin är inte den människan?! Åh, jag tycker om henne alldeles för mycket va! ♥ Sedan skulle hon gå in bakom igen och vi kramades allihopa och skulle ses nästa helg igen. Puss på henne! Och vi tog oss ut från grönan och hoppade på bussen hemåt, till vår kära lägenhet..



Väl hemma så började vi plocka fram maten, det var dags för tacos! Mumsigt! Sista kvällen med gänget typ.. alla satt samlade runt bordet och det var så mysigt! Åh, älskade vänner! ♥ Det blev massa prat, deeptalk, skratt, tårar och vi bara njöt av varandras sällskap! Det blev väldigt sent innan vi alla kom i säng, men åh så lyckad dag/kväll! :)




Kommentarer
Postat av: Jennie

Den där dagen alltså... Bättre kan det inte bli.

Tack för allt <3

2010-08-19 @ 15:23:25
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Mika

KÄRLEK!

2010-08-19 @ 16:09:42
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback