5/8 - Diggiloo i Gävle!

2010-08-19 @ 15:34:31
Äntligen var det dags för Diggiloo!

Efter dansklassen på BSC så mötte jag upp Bonnie på centralen och vi tog pendeln och upptåget till Gävle. Sa hejdå för stunden. Jag åkte hem och fixade massa för att sedan 1,5 timme senare bli upphämtad av pappa och Sinikka. Raka vägen in till Gävle och gasklockorna där Diggiloo skulle vara. Mötte upp Bonnie, Helena och Madde direkt när jag kom in, mys! Och vi drog bort till artistingången en stund, messade med Lisa och bestämde träff i pausen. Träffade Malin i kiosken också när vi köpte dricka, mycket roligt att träffa henne igen! :D Efter det så stod vi mest och pratade innan vi intog våra platser och allt började.. Bonnie och co satt ju på A-parkett och vi på B-parkett. Strax innan det började så dök Lina Hedlund upp och satte sig i publiken, jag tror jag typ dödade B där, åh!


Strax efter sju-tiden så började allting. Så himla underbart att se. De öppnade med "Jag diggar dej", haha, åh! Sen fylls akten med massa visor och sånt gammalt men i sånna versioner som vi aldrig sett dem förr. Så kul! Riktigt bra ju. Tess som Laila är ju hysteriskt kul alltså, herregud! Och jag älskar mello-medleyt, så himla underbart! Lovely! Och det avslutade hela första akten..










Direkt när det blev paus så tog vi oss till sidan och efter en stund så kom Lisa ut. :D Även Tess men hon drog ut.. Det blev i alla fall kramkalas med Lisa, myyys! Och det var så mycket folk där utanför så hon drog in oss backstage, haha. Där kom Andreas direkt så de andra tre flög på han, så det blev bara jag och Lisa kvar. Men Andreas kom fram och hejade på mig ändå, och sedan stannade Tess till lite snabbt när hon kom tillbaks med. Annars så stod jag och Lisa och pratade om lite allt möjligt. Om hur grym hon är bland annat, kuul! Stod väl där med henne en 10 minuter typ, sedan blev hon tvungen att dra iväg och fixa sig, men vi bestämde typ att vi skulle ses efteråt också. Jag tog mig fram till de andra som pratade med Tess. :) Strax därefter så tog vi oss ut, lyckliga. :D

Vi stod kvar på sidan av A-parketten, och där stod vi under hela andra akten. Så himla roligt ju! Vi fottade massa, skrek, dansade och sjöng för fulla halsar! Så underbart! Lisa och Andreas var riktigt söta ju.. Vi hade i alla fall superkul. Framemot slutet så ställde vi oss längst fram på sidan och sjöng och skrek massa, och under sista låten så satt vi längst fram. Bra jobbat där! Det är lite mer fart i andra akten fast den kan vara seg ibland, men helt klart godkänd! Avslutades, såklart, med Allt ljus på mig! Lite extra jubel blev det på Jessica, Alcazar och Lisa&Jennie! UNDERBART!








Vi tog oss direkt till sidan efteråt, messade Lisa.. Vakterna stoppade oss och pekade mot utgången men vi stod kvar.. Pappa kom och ville att vi skulle åka hemåt, men jag ville ju träffa Lisa liksom.. Ringde henne, men inget svar.. Fem minuter senare så dök hon fram och jag kastade mig på henne, så vi stod och pratade ett tag medan de rev ner bakom oss.. xD Gulliga hon! Efter ett tag så var hon tvungen att gå till bussen, så vi tog kort tillsammans och vi skulle höras av när de var i Stockholm. :) Naaajs! Jag sa hejdå till Bonnie, Helena och Madde också och sprang iväg till pappa och Sinikka. Vi drog raka vägen till bilen och vi åkte förbi Diggiloo-bussen på hemvägen, haha. Hemma strax innan tolv-tiden, najs!




Kommentarer
Postat av: Bonnie

åååh, det var så himla himla kuuuuuuuul! Och ja, du dödade mig totalt tror jag. haha! fina alcazar och fina lisa! sthlm snart!

2010-08-19 @ 22:05:08
URL: http://www.bonnietyra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback