25/11 - PREEEMIIIÄÄÄÄÄR!

2010-12-08 @ 22:41:19
Jag tog bussen in till Gävle och var där runt halv sju-tiden typ.. Tog mig till konserthuset där det var lite folk, hängde av mig och fixade till mig.. Det var dags för premiären av Julkonserten 2010, iihi! Jag stod mest helt upp och ner där, messade med Lotta och de skulle komma efter sju-tiden.. Emelie höll mig sällskap genom sms, hihi. När klockan var typ kvart över sju så började klockorna ringa och det var dags att ta sig in i lokalen, det var jättemycket folk där och mest äldre.. Jag såg Lotta och Kent då också, borta vid biljettkassan så jag drog dit och mötte upp dem. Mysiga Lotta! ♥ Pratade med dem och följde de bort till signeringsbordet för de skulle lämna nåt och sedan sa vi hejdå och tog oss in till våra platser.. Jag satt på rad 3 även denna gång, men mer ut på kanten nu..

Konserten började vid halv åtta-tiden och brudarna kom in till tonerna av Vår jul! Helt underbart! De tog in Björn och de pratade lite smått innan de fortsatte med ett jul-medley. Så kul! Sedan blev det sömnmedel typ, Björn sjöng nån psalm.. Sedan rullade det på med solo-låtar. Sanna, Brandur, Shirley och Sonja. Pie Jesu med Sonja är helt magisk, en otroligt fin stund i konserten! Hennes röst, wow!Björn kommer in och ska sjunga barbershop ensam, haha, sedan kommer alla in utom Sonja.. Och det är sååå roligt, haha. Lite snack efter det och det var dags för Disney-medleyt igen, åh vad jag älskar det! Skrattade massa och var bara glad! :D Björn kör en låt efter det och sedan avslutas första akten med en gemensam låt där alla kommer in på scenen en efter en. :)


En 20-minuters paus och jag tog mig ut och blev stoppad av Lotta som stod och pratade med nån reporter tror jag.. Där blev jag kvar i alla fall. Pratade om lite allt möjligt med L, fina hon! Visade presenten som Sanna skulle få också, hon tyckte om det, hihi. Pausen tog slut väldigt fort när man hade roligt... :)

Andra akten började med att Björn kör en grej, haha. Sedan kommer brudarna in på acapellasång, underbart! Brudarna fortsatte med finsång i stil med Tänd ett ljus, vackert! Brandur kom inskuttandes efteråt och sjöng en låt. Björn tog in alla på scenen och, hahaha, ja.. brudarna är klockrena och det är så roligt! Björns nörderi stod på tur och det är roligt en stund, sen blir det långdraget.. Shirley gör en otroligt fin version av A natural woman.. :) Magiska duetten mellan S&S stod på tur, jag älskar den! Sedan blev det schlager för fulla halsar, eller.... eh.. julschlager menar jag! Så underbart roligt, de är så grymt braiga! Och det var dags för final-medley sedan, åh! Och sedan ett fint extranummer med allihopa... brudarna!



Signering efteråt och det var lite folk som stannade kvar.. Jag väntade till sist typ. :) Brandur satt först och han blev ensam och såg då mig och vinkade till sig mig typ, så pratade lite med han innan brudarna upptäckte mig. Sonja och Sanna blev mycket glada och flög upp från sina stolar och kramade om mig, fiina! De hade sett mig på genrepet också, men sa att de tyvärr inte hade tid att komma ut då.. Kramade om Shirley också, söta! Alla tyckte att jag var assnygg i min klänning, riktigt premiärklädd som de sa! De signerade programmet och skivan, plus att jag gav en present till Sanna som fyllde år några dagar senare. Ett halsband som jag hade gjort, hon blev asglad för det och tackade så hemskt mycket! Underbara hon!Sonja berättade även att hon var gravid, åh hennes ögon bara lyste av lycka. Vi pratade lite om det, åh jag är så glad för hennes skull! ♥ Sedan stod jag där med dem en stund, de flummade massa och var sööta.. :) Jag pratade lite med Lotta och Kent också innan de drog iväg, fina dem! Sedan blev det typ bara jag, brudarna och frisör-Peter kvar.. Så han fick ta bild på mig och dem, tack så mycket! Sedan frågade de när vi ses igen och tackade för att jag kom.. Kramkalas och slängkyssar! ♥ Jag hämtade min jacka och tänkte ta mig ut, vilket inte var så lätt för att de hade låst dörrarna, HAHA. Som tur var så fanns det två stycken kvar borta vid restaurangen så en av dem fick följa med och släppa ut mig.. xD Mamma hämtade mig efter en stund och det var raka vägen hemåt! Jag var mycket glad efter kvällen... Fantastiska Essen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback