Häng utanför hotellet!

2010-02-14 @ 23:26:11
Direkt när det var slut i arenan så drog vi upp på stan och till hotellet. Där vi hängde... en bra stund! Träffade massa folk. :)

Vi träffade Anna Maria Espinosa, som vi berömde för att hon var bra, men inte fick vi ett tack till svar utan hon svarade med; Jag vet! HAHAHAH, vi fick roligt.. xD Marcos Ubeda stötte vi på också, vi kände oss lite tvungna att prata med han för han spelade med Sanna Nielsen i Skåne idag, haha. Bad han att hälsa henne, han blev chockad att vi visste att han skulle dit med S, haha. Så han tog helt enkelt bild på mig och Micke med hans mobiltelefon som han skulle visa Sanna, trevligt! Hejade även på Martin Kagemark då, för han kom samtidigt. Tobbe sprang förbi lite snabbt och hejade när vi stod där..

Efter att vi stått där en stund så kommer en bil med Hanna Lindblad, snacka om att jag blev glad! :D Jag har försökt träffat henne hela veckan.. Så jag och Micke gick såklart fram och bara vällde beröm över henne. Att vi älskade hennes nummer, att hon var vår favorit och att hon hade grym röst. Vi berättade att vi skrek på henne när det stod om vem som skulle komma till andra chansen mellan henne och Pauline, vilket hon hade hört och tackade så hemskt mycket för vårat stöd och all beröm vi vällde över henne!! Hon blev otroligt glad! Och när vi sedan sa att vi tyckte hon var Sveriges svar på Lady GaGa, så blev hon mer än glad. Hon älskar nämligen GaGa!! Vi tog iallafall kort tillsammans med henne, underbara människa alltså! Jag gillar henne otroligt mycket! Vi nämnde Singin in the rain och hon tyckte att vi skulle komma och se den, för var det nån musikal man skulle se så var det den, sa hon! xD haha. Vinkvink och hon drog in! Vi träffade även en av Hannas upphovsmän till låten Manipulated, Sarah Lundbäck. Vi satt ju bakom henne på genrepet på dagen, så hon kände igen oss typ. Pratade på massa med henne och hon var överlycklig att de hade hamnat på en femte plats och inte sist som de hade räknat med! Vi berömde henne lite också, hon blev mycket glad! Och sedan gick hon in på efterfesten.

Det kom en minibuss med Måns och Christine plus lite folk med dem. Så vi pratade med dem, såklart. Berömde även dem för deras insatser, de blev mycket glada! Och att vi gillade parodierna de gjorde, askul verkligen! Christine blev bara mycket glad och vi nämnde också att vi kommer till globen! Sen såg vi att Edward af Sillén var med där också, och när han samlade in C och M för att gå in så såg han oss och bara; Hej mina vänner! Haha, hejhej sa vi. xD De gick in allihopa och kvar stod vi och frös! Eric Saade, Tomas och några till kom också, vi grattade dem såklart. Eric var väldigt chockad och visste knappt vad som hade hänt.. Men han var glad! Han fixade till sig och sedan in i foajen där det väntade massa fotografer!!

Tillslut så kom fina Jessica Marberger ut, som vi väntade på, runt halv tolv-tiden typ. Hon, Anna Lundström (andra körtjejen) och Tine (koreograf och nåt mer?) skulle ta bilen hem till Stockholm då. Vi kramades med en varm Jessica, som inte alls tyckte om att vi stått ute för att vänta på henne. Söta hon! ♥ Hon pratade med några andra där och då passade vi på att prata med Anna. Vi undrade nämligen en sak, om det var hon som var en av tjejerna som körade i filmen "Livet är en schlager" och visst var det hon! Hon blev nog lite chockad där, att vi hade sett det, filmen spelades ju in för några år sedan.. Pratade lite till där, hon var mysig! Sedan blev det ett hejdå med Jessica och ännu en kram. Hejade även på Tine och berömde henne lite. :) Sedan vinkade vi hejdå och önskade trevlig och försiktig resa hem, hahaha.

Vi gick bort till Tony´s och smsade med min klasskompis Marie, som var där med några vänner. Så hon kom ut till oss, treeevligt! Pratade massa om kvällen, hon var nämligen också på direktsändningen! Hon hade fått lite schlagerfeber va, jag är grymt stolt! (a) Jag lyckades väl med min redovisning om Melodifestivalen då, att få de intresserade, så intresserad att man bokar biljett och går och ser det! Haha, jag blir så glad. xD Stod väl där och pratade en stund, hon är mysig! Men efter en stund kände vi att vi lära dra hem, till värmen. Vi frös ihjäl alltså. Kramkalas och ses på måndag! Och vi halvsprang typ hemåt, hemma strax efter tolv-tiden...

Otroligt lyckad kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback