Sonja Aldén! <3

2010-02-17 @ 00:10:12
Idag är det exakt TRE ÅR sedan Sonja medverkade i Melodifestivalen med För att du finns. Deltävling 3 i Örnsköldsvik, den 17 februari 2007! Hon sjöng rakt in i mitt hjärta och jag blev fast... Det har gått tre år och jag gillar henne fortfarande, men så mycket mer! Hon är en del av mitt liv, en stor förebild och idol! Jag ÄLSKAR verkligen För att du finns fortfarande, en av de bästa låtarna som någonsin gjorts. ♥ En favorit helt klart, i många år framöver! "För att du finns, för att du kan..."


Senare idag, eller rättare sagt ikväll har hon spelning på Mosebacke i Stockholm. Det känns väldigt speciellt att det är exakt tre år sedan. Shit, gud så mycket som har hänt på dessa tre år! Jag är på plats där ikväll, det ska bli helt fantastiskt! Jag saknar bruden så himla mycket, så det ska bli fint att se henne igen och förhoppningsvis kramas lite med henne efteråt! ♥ Längtar!!!


Senaste bilden tillsammans, julkonserten 14 december.
11 dagar efter min operation, därav så rund i ansiktet, haha..


Du är den som får mig le...

Kommentarer
Postat av: emeliie

Åååh, Carro!

Jag hoppas på väääldigt mycket telefonkontakt med dig imorgon.. Är så avundsjuk! Du får njuta så sjukt mycket åt mig med. Alltså, klockan är så sjukt mycket så jag kan verkligen inte beskriva hur jag känner just nu.. Men du vet nog.. Och jag typ dör för att jag inte kan vara med dig imorgon... <3



Jag smsar dig imorgon..

Puss!

2010-02-17 @ 03:15:51
URL: http://withoutgrace.blogg.se/
Postat av: Mika

Älskade fina Sonja! <3

2010-02-17 @ 18:54:04
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback