17/2 - Sonja Aldén på Mosebacke! <3

2010-02-18 @ 21:36:33
Igårkväll var ju vi på Mosebacke; jag, Annika och hennes mamma. Träffade Jennifer och hennes mamma där, sedan två andra Sonja-fans; Emmy och Emelie. Trevligt! :) Vi kom ju dit strax efter sju-tiden och en stund efter där så träffade vi på Shirley Clamp, för hon och massa andra satt inne i rummet och åt. Så vi grattade S för hon fyllde ju år igår, myyysigt! :) Vi gick in och ställde oss vid ett bord och hängde mest där, fixade kortet till blommorna som Sonja skulle få. Hejade på Sonjas pappa som svängde förbi också, haha. Lite MLP-folk var där, hejade på Sussie och Ullis! :) hihi.. Marre var även där, trevligt! Plus massa annat folk som man kände igen..


Strax efter åtta så började konserten, och då hade vi trängt oss fram bland allt folk, haha. Sonja gick förbi oss och upp på scenen, fina hon! Ja, vad ska jag säga om konserten egentligen. Den var bara så otroligt mysig!! Det kändes som att vara i hennes vardagsrum typ.. Litet och mysigt. Hennes familj och vänner. Också var det några enstaka "fans" typ. Helt fantastiskt! Hennes mellansnack är ju bäst, hon berör och berättar på sånt fint sätt, åh! Några låtar hon sjöng var För att du finns, Du får inte, Två dagar på en öde strand, Du är allt (duett med Shirley), Till en ängel, Innan jag släcker lampan... Plus några gamla till, två nya och två engelska låtar(dock inte hennes egna), myysigt! :) Spelningen höll på i en timme ungefär och hon fick Massa blommor efter allt. Vi stoppade henne lite snabbt och gav blommorna, pratade lite snabbt om "För att du finns", att den var den mest spelade Melodifestivallåten på radion under 00-talet! Så kul ju! Sedan for hon iväg och skulle lämna blommorna bakom och allt sådant. Efter en stund kom hon ut igen och då trallade vi alla fram. Vi tog kort tillsammans och pratade lite snabbt. Jag fick ur mig nåt i stil med; "Du är fantastisk, jag slutar aldrig förvånas över hur bra du är!" Sonja blev väldigt glad och sådär sjuktsööt som bara hon kan bli, ååh. Gosig människa! Jag pratade lite med Sonjas mamma medans S pratade med några andra. Hon frågade bl.a. hur jag kände efter operationen och sådära, så mysigt att hennes föräldrar bryr sig, åh! Vi allihopa; jag, Annika, Emmy, Jennifer och Emelie, tog gruppbild med Sonja också. Sedan tackade hon oss alla för att vi kommit dit och vi tackade henne för kvällen. Och jag snodde åt mig ännu en kram av henne, söta!

 

   


Vi tog hejdå av Emmy och Emelie också, vi andra tre letade reda på Shirley för att säga hejdå. Vi pratade massa med henne, frågade bl.a. om vad hon tyckte om fotoalbumet hon fick av mig i julas. Hon älskade det verkligen, åh, herregud vad sööt hon var! Jag visste inte vad jag skulle säga liksom, underbart! Pratade lite snabbt om hur min svullnad hade lagt sig i ansiktet också, mysiga hon! Att hon bryr sig! ♥ Sedan blev det kramkalas och grattade henne ännu en gång, myys! Vi kollade in i salen igen och då vinkade Ullis så sött, så jag tog mig in till henne och pratade lite. :D Hon är härlig! Sedan tog vi oss faktiskt ut därifrån, jackorna först och sa hejdå till Jennifer och sedan åkte vi hemåt till lägenheten...

En helt fantastisk obeskrivlig kväll! Jag är bara så sjuktglad att jag tog mig dit och fick uppleva det på plats! Ett minne för livet.Sonja Aldén, the one and only. Då, nu och för Alltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback