Deltävling 1 - Örnsköldsvik!

2010-02-07 @ 03:03:51
Nu är första deltävlingen avklarad, och ja, vad finns det att säga! ÖPPNINGSNUMRET, jag finner inga ord för det. Det numret ville jag rösta på helt klart! Sonja Aldén, Charlotte Perrelli och Nanne Grönvall! Plus alla dansare och kör, Jessica Marberger. ♥ De var bara så otroligt bäst, bästa öppningen någonsin!! Jag satt mest och gapade genom hela, oh my good! Så mäktigt och häftigt, I NEED A HERO!!! Sonja. ♥

Om programledarna har jag väl inte så mycket att säga.. Måns är så grym som han alltid är, han kan det där liksom. Jag gillade Christine också, hon är rolig. Lite flamsig ibland kanske, men det är underhållning. Och Dolph har jag väl inte så mycket att säga om, jag gillar inte han så värst. Men jag gillade "mellanakten" med han och resten av dansarna/kören. Så coolt ju! Men alla verkade lite nervösa i premiären, får se hur det blir nästa helg! :)

Nu över till låtarna, lite kommentarer som jag fick ner under programmets gång...

Ola - Unstoppable.
Gillade pianot i början. Ola var lite svag i början tyckte jag, men det blev bättre. Ljuset var otroligt häftigt. Låten var inte den bästa, men den var bra, jag gillade den faktiskt. Men jag gillar tyvärr inte Ola så värst.
Betyg: 4/5.

Jenny Silver - A place to stay.
Första reaktionen - vad är detta?! Hon såg ju ut att vara lite knäpp, rörelserna?! Kläderna?! Låten?! Nej, inget i min smak, jag höjer bara på ögonbryna här. Trist!
Betyg: 1/5.


Linda Pritchard - You´re making me hot-hot-hot.
Jag älskar verkligen början. Hela numret i säg, det är en grym show. Med grymma dansare, bl.a. Fell och Vicky! Det var en härlig låt, man fick verkligen dans-feeling och diggade med. Linda är grym, men jag har lite svårt hennes röst. Men annars var numret sjukt snyggt!
Betyg: 4/5.

Pain of Salvation - Road salt.
Bland mina kommerntarer står det bara trist, segt och tråkigt! Det hände aldrig något, man kände typ, när börjar låten?! Den passade inte alls i detta sammanhang! Nåt positivt, låten var faktiskt fin!
Betyg: 2/5.


Anders Ekborg - The Saviour.
JEEEESSICA!!! Så vacker den människan är! Över till numret, jag tyckte detta var mäktigt. Vilken röst han har. Låten var riktigt bra, eller versen var bättre än refrängen. Men det platsade tyvärr inte i sammanhanget. Men jag gillade det iallafall grymt mycket, det var grymt! Alltihopa!
Betyg: 4/5.

Jessica Andersson - I did it for love.
Wow, detta gillade jag verkligen. Det kändes väldigt mycket som Mollys och Sannas nummer, men det gick hem hos mig! Jessica var otroligt vacker. Låten var fantastisk, fin text. Vilken röst hon har, låten passade verkligen henne. Det var äkta! Vackert och naket. Wow!!!
Betyg: 5/5.

Frispråkarn - Singel.
Första reaktionen - HAHA! Dålig låt, verkligen, men jag gillar det ändå, på något vis. Jag sitter och nynnar med, åh. Och JEEEEESSIIICA!! Wow, närbilden, oh my! Jag dog några gånger i detta nummer! Jag säger bara Jessica Marberger. <3 Hon gjorde då detta numret för mig, ihi! Annars dåligt...
Betyg: 3/5.

Salem Al Fakir - Keep on walking.
Helt okej låt, den var fin, men verkligen inte min smak. Hans musik brukar inte funka hos mig. Jag gillar inte ens Salem, jag tål inte hans röst riktigt. Så, nej.. I don´t like it, tyvärr!
Betyg: 2/5.


Det var lite kommentarer kring låtarna/numren. Som ni kanske ser på mina betyg så kan ni räkna ut att jag kanske inte blev helnöjd med resultatet. Jag hade ju gärna sett Jessica gått raka vägen till finalen, det var hon värd. Hon var bäst ikväll, verkligen! Andra personen som jag ville ha till final var Anders Ekborg, jag gillade det konstigt nog. Och sedan kanske Ola och Linda till andra chansen. Men ja, det blev väl inte riktigt som jag ville där...

Till Final tog sig Ola och Salem Al Fakir. Och till Andra Chansen gick Jessica och Pain of Salvation.

Next stop; SANDVIKEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback