En hektisk vecka väntar...

2010-02-08 @ 01:15:29
Egentligen har det inte hänt nånting idag. Inget plugg har det blivit, vilket inte känns så bra, men jag har ju pluggat massa i helgen ändå. Men jag har ju det viktigaste kvar, haha.. Plugga till provet på tisdag och fixa min redovisning till på torsdag. Gah, det får fixas imorgon!

Och det är dags för Melodifestivalen i lilla Sandviken nu i veckan som kommer. Det känns väldigt konstigt men såklart jätteroligt! Jag tror, om jag fattat det rätt, att det ska börja pyntningen med ljus och sådant redan imorgon. Hm, jag får nog undersöka den saken alltså!

Såhär ser min kommande vecka ut...
Måndag: Plugga naturkunskap och svenska. Kika runt på stan. Skolan?
Tisdag: Skolan hela dagen. Naturkunskapsprov. Step up 17.00. Styrkepass 18.35.
Onsdag: Melodifestivalen intar Sandviken! Skola på förmiddagen. Dans 17.10/Invigning i festivaltältet från 17. Andra Avenyn på tv! Plugga inför redovisningen. Micke kommer hit. :D
Torsdag: Springa runt på stan och ta schlagertempen. Skola på eftermiddagen-muntlig redovisning. Lyssna/kolla på välkomstfesten i Högbo bruk.
Fredag: Förbi skolan-schlagertema! Springa runt på stan, aktiviteter och skoj. Lyssna på låtarna. Let´s Dance på tv!
Lördag: Springa runt på stan. Melodifestivalen i Göransson Arena! JIHO!
Söndag: Läsa bloggar. Alla lämnar Viken, även Micke åker hem. Blåsningen på tv!

Ja, ni ser att jag verkligen kommer ha fullt upp. De två första dagarna är väl lite mer lugna, men att jag ska träna 2,5 timme på tisdagen. Shit alltså, jag kommer vara död efter det, men stepen måste jag på och på styrkepasset ska det köra med mellolåtar. ;) Då blev det också ett måste, haha! Sedan på onsdag så drar allt igång här! :D IIIHI! Micke kommer också! Då är det Mello för hela slanten, lite jobbigt att ha en muntlig redovisning i skolan på torsdagen då, men den handlar ju om mello.. xD HAHA. Sen har jag inge mer skola, eller fredagen drar vi förbi och säger hej, det ska ju försjutton ha Schlager-tema!!! Wow, lär dit och visa mig, höhö. Annars kommer vi nog hänga massa i stan och kolla schlagertempen liksom. Så mot slutet av veckan så kanske det inte blir så mycket inlägg i bloggen, det visar sig! Mello på lördag i arenan, fasen va skoj det ska bli! Och veckan slutar på bästa tänkbara sätt typ, Sonja Aldén i Blåsningen!

Nu ska jag fortsätta kolla på Mamma Mia! som jag satte i för en stund sedan!
Och sedan faktiskt sova.. det är en dag imorgon också!
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback