Finally!

2010-01-24 @ 22:56:24
Jag kollade ju på Blåsningen tidigare. Oj, vad galet kul det var! Sanna Nielsen var med, stackars liten alltså. Så nervös hon var och gick inte för det.. Hahaha, shit vad jag skrattade!! Stackarn!! David Hellenius blåsning var också rolig, men då var det roligare att se på Renée... xD HAHA. Det blev mycket skratt genom hela programmet! Efter det så började en film på 3an, Galen i kärlek. Den är bra...

Och äntligen är det slut på denna helg också. Va är det för vits med helg om man ändå inte har något att göra.. Jag vill ha nåt att göra om dagarna, då funkar jag bättre. Jag blir så uttråkad av att bara sitta här och tråka. Därför är jag jätteglad att helgen är över och att det är tillbaks till vardagen som gäller.. :D iihi!

En ny vecka . . .
Måndag: Uppsala över dagen. Plugga tyska.
Tisdag: Skola på förmiddagen.
Onsdag: Skola hela dagen. Skriva labrapport till NkB. Andra avenyn på tv.
Torsdag: Skola hela dagen.
Fredag: Stockholm över dagen. Let´s dance på tv.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Plugga till tyska-provet. Blåsningen på tv.

Det börjar hända grejer nu, det känns gött! Det verkar bli lite plugg i veckan också, ska försöka göra det mesta i skolan för hemma funkar ju inte det så bra. xD haha. Och två trippar också, äntligen, jag behöver komma iväg lite.. :D Och massa tv... Det blir nog en toppen vecka alltså.. Nu ska jag se klart på filmen här och sedan ta mig till sängs. Pappa kommer och hämtar mig och syster strax efter sju-tiden imorgon, skjutsar oss in till Gävle, till tåget. :) Hörs mer imorgonkväll!

Go´natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback