Inget på hela dagen..

2010-01-12 @ 21:07:25
Jag har inte bloggat något på hela dagen men jag har verkligen inte gjort nåt speciellt. Klockan ringde vid halv tio imorse, jag gick inte upp då.. Jag låg och drog mig ett tag, så mycket skönare ju, men jag kom nog upp strax innan halv tre-tiden ungefär. Haha, det blev sent! Och jag tog lite saftsoppa och näringsdryck direkt typ.. Jag har inte gjort direkt mycket idag. Tråkigt här vid datorn och kollat på massa tv. Det har blivit Navy CIS, 2½ män och Bones, najs. Och Bones slutade nyss så nu har jag inget att göra..

Imorgon är det dags för komvux igen. Det känns både kul och mindre kul. Men jag har bara kursintroduktioner, två stycken tror jag, för de andra kurserna har jag ju redan börjat typ. En klockan 11 och den andra vid 14-tiden. Det betyder att jag måste upp tidigt och ut i kylan, det gillar vi inte. Absolut inte kylan.. Men, ja, det är väl bara ställa klockan och klä på sig som fan när man ska iväg.. xD haha.

Jag ska ta och plocka ihop lite grejer inför morgondagen och sedan stänga ner här och kolla på tv eller nån film. Hörs mer imorgon när jag kommit hem från skolan..
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback