Lite funderingar...

2010-01-16 @ 01:33:15
Jag sitter här och funderar lite kring sommaren. Jag vet att det är långt dit. Först har vi ju Melodifestivalen. S&S på Mosebacke. BouncE i Globen. Och lite sånt. Men jag undrar ändå hur sommaren kommer att se ut, vad kommer att hända?! En utlandsresa är redan bokad, en Pride-vecka blir det igen, biljetten är köpt (ångrar dock det lite, just nu ialf) och Bounce summercamp verkar bli av så det ska jag på, lätt! Och blir det nån Göteborgstripp i år? Det är en bra fråga, jag vill jättegärna och det är typ höjdpunkten på hela sommaren. Och det blir säkert massa spontana grejer, lövely!

Men jag vet egentligen inte vad jag vill få ut av sommaren... Jag vet redan att den inte kommer slå förra sommaren, jag tror inte jag vill det heller. Den var liksom... magisk på nåt vis. Så mycket som hände, och vårat gäng blev ett gäng. En för Alla, Alla för En! Så, hur vill jag att sommaren blir... Det är en väldigt bra fråga, men... Jag vill resa runt mycket, det är så mysigt att se alla städer och verkligen "lära känna" staden och hitta nya favvoställen. Hänga vid stranden, sola och bada, det har inte hänt på några år. Träffa vänner, nya som gamla. Främst glada gänget. Göra något tillsammans. Bada. Ha grillkvällar. Gå på konserter. Bara hänga ute på vår "udde". Leva livet, byta erfarenheter, förverkliga drömmar, uppleva saker och framförallt - skapa minnen, som alltid kommer finnas där varmt om hjärtat. Det där lilla, eller stora, som man kan tänka tillbaka på, som gör att man bara kan sitta och le och verkligen älska det liv man lever. Åh, underbart!

Och jag måste hitta nåt sommarjobb också, men vad?! Jag vet inte vad jag vill göra, nåt roligt iallafall. Och det ska inte täcka hela dagarna, men när ska jag tänkas ha tid att jobba lite då?! Hmm.. detta måste jag tänka mer på..


Jag längtar till sommar´n iallafall . . .


Kommentarer
Postat av: Mika

Åh, men du låter som jag alltså!! Galet jobbigt.. Prideveckan blir det iaf. Men jag tror inte jag går varje dag dessvärre... :/ Får se vad som händer! Bara jag får umgås med er så blir jag lycklig. Tillsammans, genom allt. <3

2010-01-16 @ 12:29:56
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Carro

Mika: Okeej, jag tror inte heller jag kommer gå varje dag på priden.. Vi gjorde ju det förra året, det blir lite uttjatat liksom, det är ju samsamma ju xD Det beror på artisterna nu! Ja, umgås med gänget, det ska bli underbart! Alltid. <3

2010-01-16 @ 18:46:34
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback