No stress.

2010-01-27 @ 18:00:58
Vid halv sju imorse klev jag upp, hej och hå. Så tidigt för mig! Duschade, åt frukost, packade väskan och begav mig iväg till skolan. Vid åtta så var det dags för naturkunskap, dags att labba lite idag. Syror och baser, inte så kul. Slutade vid halv tio och då var det raka vägen ner till matsalen, träffade Junia och Pekka där. :) Jag och J satt där och plugga lite, najs! Vid lunchtid så kom Linnéa, Sofi och Marie ner också, treeevligt! :D Efter lunchen pluggade jag lite till och pratade med lite folk... Efter tre-tiden så tröttnade jag och J på att sitta där nere, det hände ingenting och ingen orkade plugga nå mer. Så vi tog oss hemåt i snöstormen, herregud, man såg ju ingenting! Väl hemma så såg jag ut som en snögubbe.. xD Och det droppade av mitt hår, hahaha.

En rolig grej idag... Annette kommer ner och bara: "Caroline, jag skulle vilja prata med dig!" och efter det så försvann hon in i fikarummet och sedan iväg upp. Kommer ner efter en stund igen; "Jag skulle behöva din hjälp med en sak". In i fikarummet igen, och efter en kvart ungefär så kommer hon ut och slår sig ner. Då fick jag höra hela... xD Junia och jag hade galet kul iallafall, haha. Typ en tema-dag på skolan, schlager, jag ska fixa musik, haha!

Jag har inte gjort så mycket här hemma, beställt örhängen o armband och även film och skiva från cdon. :) Najs! Nu ska jag fixa klart en plugg-grej och sedan kolla på någon film. :)
Pusshej!


Kommentarer
Postat av: Mika

Syror och baser är bannemig det enda som är kul inom NO! xD man får hälla massa och ta prover och tjojordfräs liksom!

2010-01-27 @ 21:10:16
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback