Mot mitt andra hem... <3

2010-07-24 @ 09:56:09
Nu väntar två veckor av Allt möjligt i underbara huvudstaden. Som jag har längtat efter detta. Grejer planerade lite hit och dit. Glada gänget är samlat under en vecka. Vi ska spendera all tid som finns tillsammans, tillochmed sova under samma tak. Hur mysigt kommer inte det bli?! ♥ Vickan, häng på udden, nickelodeon-dagen, priden, sommarkrysset, tacosmiddag och bara allmänt häng. Njuta av livet tillsammans! Andra veckan är det Bounce summercamp som gäller, 10 danslektioner. Wow, så kul det ska bli! Lite annat hinns även med den veckan.. Allsång på Skansen, Diggiloo i Gävle, Sommarkrysset och såklart, häng med vännerna som är kvar! Gud vad jag älskar mitt liv alltså! Galet, detta kommer bli Bäst!


Datorn följer med mig, men räkna inte med att det uppdateras så mycket. Det är liksom fullt upp, men det kanske slinger in nåt då och då. Inge långt men kanske nån bild eller dylikt!


Nu ska jag leva livet och njuta av varenda sekund som det bjuder på!
Stockholm, here I come! :
D

Kommentarer
Postat av: Jennie

Snart kommer vii!

PUSS !

2010-07-24 @ 10:06:22
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: ingela

Jaa, gör det , gumman...lev livet och ha roligt!!! Snart är det dags för allvaret och plugg...högskolan...ha det gott ...tills vi ses igen!!! Kram

2010-07-24 @ 14:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback