12/6 - Schlagerkväll i Kungsan!

2010-06-15 @ 16:16:56
Vi kom in sent till stan och hängde en stund hos AnnamiaHötorgscity. Hängde där, kollade på dansgruppen P*fect och pratade med folket. Vid halv fem ungefär så sa vi hejdå till Annamia och begav oss iväg och åt. Donken för mig och tacobar för Micke, najs! Sedan bar det iväg ner till kungsan.. Schlagerkväll med Anne-Lie Rydé, Shirley Clamp, Sanna Nielsen och Alexander Rybak väntade!

Vi var nog där vid halv sex ungefär, Petter stod på scenen där i alla fall. Vi snurrade runt där i hopp om att vi skulle få se skymten av Shirley när hon kom.. men vi missade henne. Träffade på Sannas föräldrar och pratade lite, även Sanna lite senare och det blev ett snabbt prat för hon var lite stressad. Vi intog platser längst fram vid scenen, såklart! Rybak repade lite och sedan delade de även ut nåt pris och Kajsa Bergqvist var där och tog emot. :) Vid sju-tiden så entrade Anne-Lie Rydé scenen, som kompades av Ramsells-bandet som var med hela kvällen och med Frida Pettersson på kör. Anne-Lie började med Säg att du har ångrat dig, vilket vi blev glada för.. Andra låtar var Alla har glömt, I love rock´n´roll, Heaven´s on fire, Sånt är livet... Även den andra mellolåten Så nära bjöd hon på, åh! Och låten En sån karl, jag säger bara HA HA HA, så roooligt!

 
 


Vid åtta-tiden så var det dags för Shirley. Hon kom in till tonerna av För den som älskar.. Åh, det var riktigt kul att se henne igen, det var ju aslänge sedan sist! Hon tyckte jag var fin i håret också, som hon visade så fint, ih! Hon sjöng några covers men även två låtar från skivan Tålamod; Ett hus på stranden och Som man bäddar får man ligga. Och självklart så blev det mellolåtar i form av Att älska dig och Min kärlek. I love it! Och hon sjöng Du är allt som sista låt, åååh vad den låten är vacker! Shirley var riktigt grym och galen som bara hon är! :)



 


Efter Shirley så blev det Sanna, men det bloggar jag om i ett eget inlägg.. :) Sedan var det dags för sista akten, Alexander Rybak entrade scenen vid tio-tiden. Vi kollade på han också, men han sjöng bara tre låtar. Två nya och självklart Fairytale. Grymt! Sedan flockades alla folk vid sidan för att träffa han.. Han försvann nånstans för där kom han inte ut i alla fall, hahaha.


En grym schlagerkväll i kungsan fick vi, riktigt roligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback