Från en dag till en annan.

2010-03-23 @ 23:59:50

Det blev skolan today igen. Missade dock psykologin vid nio-tiden, så fick skjuts av mamma till skolan efter det. Gjorde inte så mycket mer än att pluggade franska, som inte hjälpte så mycket. xD Strax innan tolv-tiden så pratade jag med tyska-läraren, för hon ville gå igenom målen i kursen för det muntliga. Jag har ju inte varit där på några veckor och hon kan inte sätta betyg om jag inte är där och pratar.. Happ, synd för henne! Nej, men jag vet inte hur jag känner inför det!! Också fick jag redo på resultatet på andra provet vi hade, jag fick VG! Sedan blev det lunch och vid ett var det dags för franska-provet. Vilket inte alls gick bra, gud, det var ju svårt ju! Jag försökte prata med läraren också att han inte skulle rätta det och om jag kunde få göra om det.. men jag fick inget vettigt svar där. Så jag vet inte hur det blev bestämt alls. xD haha. Efter det så trallade vi hemåt.

Hemma strax innan fyra-tiden. Bytte om, packade väskan, åt lite och gick en sväng med musbus. Trallade till badet, step/styrka vid fem-tiden! Gud vad jag älskar det. :D Åh! Man blir ju galet trött, herregud. Jobbigt och otroligt svettigt! Efter det så blev det ju styrkepasset också, också galet roligt och jobbigt! Stannade kvar efter och pratade med Päivi också. Kom in på skolan, och jag lovade henne att denna vecka skulle det pluggas franska och svenska, plus naturkunskap efter det. Och att jag ska minska (helst inga alls!) på mina stockholmsresor tills det ordnat sig i skolan.. Det blir väl bra till slut!

Kom hem vid åtta-tiden och då blev det lite mackor med mamma nere. Sedan har jag suttit här och pluggat lite franska. Och såklart, kikat runt på allt på datorn. Kikade in på Fronter också, hade fått notis, jag klarade provet i medicinsk grundkurs, om cirkulationsorganen, som jag gjorde i fredags :D Lycka! Då kan man fokusera på andra prov nu då! Det händer inte mycket här just nu, lyssnar på musik och glor runt på facebook. Men ska ta och lyssna igenom lite franska till imorgon. Det blir najs!

Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback