Spontana grejer gillas! <3

2010-11-11 @ 23:23:47
Missade min föreläsning i förmiddags, men jag var uppe tidigt ändå och fixade mig. Packade min väska och mamma skjutsade mig till resecentrum.. Bussen in till Gävle där jag kikade in på H&M och testade en klänning, assnygg verkligen. Så jag köpte den, najs! Trallade sedan vidare till centralen, hämtade ut mina tågbiljetter som väntade och sedan bokade jag sista minuten till Stockholm för dagen!


Och varför skulle jag då till Sthlm just idag?! Jo, jag fick igårkväll reda på att Tre Essen skulle gästa Förkväll och jag saknade dem lite för mycket och bestämde mig helt enkelt för att ta en dagstripp till huvudstaden.. Tåget gick vid ett och vi var framme vid halv tre-tiden. Messade med Micke och skulle träffa han senare, men jag tog mig en tripp ut på stan. Mysigt men galet kallt.. Strax innan fyra så mötte jag upp Micke på centralen och vi slog oss ner där och pratade massa innan han skulle iväg vid fem.. Mycket mysigt att träffas lite ju.. :D Jag tog mig iväg till Radisson, hotellet där Förkväll direktsänds ifrån.. Så där satt jag hela programmet, jag såg brudarnas intervju på tvn en bra bit bort, så inget ljud.. haha. Ungefär tio minuter efter att det slutat så kom brudarna ut, de blev lite chockad att se mig där ja, haha. Kramkalas och åh så fina dem är! Det blev lite prat där, om lite blandat.. Väldigt mysigt! Sedan lära de iväg för taxin väntade på dem, så det blev kramkalas igen och vi ses i Gävle! "Förstår ni inte, hon älskar oss inte längre..." HAHA! Underbart! Jag var lycklig när jag lämnade hotellet, de jag ville främst av allt med denna tripp var att få krama om dem lite.. ♥ Tusen tack fina essen för idag!



printade från tv4 play..

Jag drog över till centralen direkt och in på pressbyrån och köpte dricka, sedan väntade jag bara massa.. Vid halv åtta så gick mitt tåg hemåt och mamma hämtade mig i Gävle vid nio-tiden.. Åt direkt när jag kom hem.. Och nu nyligen så har jag kollat på Förkväll också, hahaha. Åh, jag älskar dem. Herregud vad härliga dem är, helt fantastiska!!! Mysigt att se, synd bara att man inte har det inspelat.. menmen..

Nu ska jag faktiskt släcka ner och sova!
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Sjuuuukt snygg klänning! :o vill ha!

och gud vad kul med förkväll!

2010-11-12 @ 07:54:30
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Mika

SJUKT snygg klänning!



åh, vad myyyyyyyyyysigt!! PUSS

2010-11-12 @ 18:42:57
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback