17/10 - S i Berwaldhallen!

2010-10-29 @ 15:37:28
Bussen gick vid 8.40 mot huvudstaden, lyssnade på musik hela vägen och var framme vid halv tolv ungefär. Äntligen, älskade Stockholm! Jag kikade runt på stan lite, i de butiker som var öppna i alla fall. Hittade dock inget.. Sedan gick jag bort till kungsan och ut längs skeppsbron.. Gud så fint det är i Stockholm, love it!




Micke kom in till stan strax innan halv två-tiden. Så roligt att ses igen ju! :D Tror vi drog till tacobar direkt typ så M fick äta lite.. Sedan tog vi oss till Berwaldhallen, vi skulle se Hemvärnets jubileumskonsert där Sonja Aldén var gästsolist. Haha, jag går fan på vad som helst för hennes skull.. Vi tog oss in och letade sedan på våra platser, rad fem.. Vi kände oss väääldigt unga där, eeh..


Vid klockan tre så började konserten, alla i musikkåren kom ut på scenen. 70 stycken, det var nån slags orkester, vet inte vad dem kollade det, haha. De körde olika marscher och så.. Men tillslut så kom fina Sonja ut på scenen, hon började med Sway.. hur grym är hon inte på en skala, åh! Fortsatte med Så skimrande var aldrig havet, så fiint! Och avslutade sitt set med Du är allt.. Den är så vacker, åh! Orkestern avslutade första akten och det blev en 20 minuters paus. Vi gick ut en sväng men sedan in igen och bara väntade... Andra akten började med någon marsch igen, så otroligt segt alltså, haha.. Sonja kom in efter tre långa "låtar" eller vad man ska kalla det.. Hon började i alla fall med New York New York.. iih vad hon är bra! Gabriellas sång stod på tur, och hon har en j*kligt bra röst alltså. Jag blir så imponerad! Sedan kom älskade För att du finns, hur fint som helst! Hela konserten avslutades med What a wonderful world, iih! Det blev ett extranummer också, men minns inte låten S sjöng då, men det var fiint! En två timmar lång konsert var äntligen slut, haha..


Vi tog oss ut och hämtade våra jackor.. Sen stod vi inne och väntade, tänkte att Sonja skulle komma där, men efter en stund så ser jag först hennes syster utanför vid en taxi och sedan Sonja. Så vi drog ut och hejade på Sonja lite snabbt. Kramkalas med fina och hon hade sett oss under konserten, hihi. Pratade lite grann och hon tog bild på oss alla tre med sin iphone, hahaha. Åh, jag vill ha bilden ju! Sedan blev det hejdå och de åkte iväg och vi drog till bussen... Och raka vägen hem till Micke.

Tusen tack S för en fantastisk eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback