Bollnäs Ess 2010!

2010-10-03 @ 21:18:04
Uppe med tuppen.. Malin hämtade mig här utanför strax innan sju-tiden. Hämtade upp Maria och Sanela, även Sabine i Ockelbo. Raka vägen mot Bollnäs och vi var framme runt halv nio-tiden ungefär. Incheckning och betalning, och vi bytte om direkt. Det började ju vid nio-tiden, hihi..


Jag och Sanela drog iväg på första klassen, Z-explosion med Cecilia Östman.. Zumba-inspirerad klass med olika roliga steg.. Otroligt rolig klass. Vi körde på som fan, och bara skrattade massa. Cecilia var jättegrym! Och det var verkligen en klass i min stil.. :) Gick och pratade lite med henne efteråt, var hon körde pass och sånt. Jag var välkommen till Sthlm ;) haha.. Tillbaks till omklädningsrummet till de andra.. Och sedan drog vi allihopa på nästa klass som var Afropowerdance med Cecilia Gustafsson.. Massa stora och roliga steg. Vi skrattade mest, haha. Upp och ner, fram och snurr.. hej och hå! Men det gick i alla fall och det var roligt! Vet inte om jag gillade Cecilia så mycket, hon var lite annorlunda och lite "flummig" för min del.. Efter klassen var det tillbaks till omklädningsrummet och bytte om för nästa klass..





Alla drog iväg på sina och jag till min klass. Bodycombat med Annika Sjöö. Wow, vilken sjuuukt jobbig men underbart rolig klass. Olika slag och kickar överallt.. Så galet kul! Detta var nog den bästa klassen under hela dagen... Jag hade väldigt roligt och skrattade en hel del.. Och Annika är ju bara så grym alltså! Musiken var asbra, "i seeeeee the liiiight". Helt klart bäst! Var fram och pratade lite med Annika efteråt, hon är gullig.. Och hon kör bara i Göteborg, suck!


Tillbaks till omklädningsrummet där de andra redan var och det var dags för lunch.. Jag tog med mig mitt och följde med Sanela och Maria när de skulle hämta ut sin lunch. Satte oss på läktaren, som alla andra, och kollade på modeshowen och även Lina Hedlund som var konferencier för dagen. Hon sjöng en låt, minns tyvärr inte vilken, men hon är gryyym! Efter en timmes lunch så var det dags igen...

Då var det den efterlängtade Let´s jive-klassen med Annika Sjöö.. åh! Jag var själv på denna också, Sanela och Sabine kollade bara.. Var fram till Lina innan klassen började också, härliga människa! Hon blev glad att se mig, hihi.. "Är du här för min skull eller är du här för att träna?! :D" Hahaha, så söt! Vi ställde oss på sidan av allt folk, sedan började det! Massa olika jive-steg.. Shiit så kul det var! :D Lite kickar hit och dit, runt och hopp.. Åh, jag älskade klassen! Delades in i två grupper på slutet och fick ha "uppvisning" för andra gruppen.. Jäklar vad kul! Ren dansglädje alltså, åh.. Och Annika spred sån glädje också, lovely! I slutet så hoppade hon ner på golvet och skulle high five:a med alla, underbart! Pratade med Lina lite snabbt efter klassen också, hon är sööt!

Upp till Sanela och Sabine på läktaren och vi tog oss till omklädningsrummet. Nästa klass var Freepowerdance med Cecilia Gustafsson, jag och Sanela stod över den klassen, men Sabine körde.. Så vi satt på läktaren och kollade mest och pratade.. :) När klassen var slut så gick vi tillbaks till omklädningsrummet och fyllde i ett utvärderingspapper typ och sedan tillbaks till salen för sista klassen, Jukari fit to flex med Cecilia Östman. Den var riktigt kul alltså. :) Det var ju typ som en stretchningspass, fast med band.. Typ lite cirkus aktigt.. Klassen är framtagen i samarbete med Reebok och Cirque du soleil, hihi.. Men det gjorde lite ont i kroppen med vissa rörelser, men det gick ändå.. Efter den så var det lite utlottning bland de som fyllde i pappren, och Malin vann en gratis plats på konventet nästa år! Sedan drog vi och duschade och bytte om och tog oss hemåt igen.. :) Hemma strax efter sju-tiden...






Tusen tack till Malin, Sanela, Maria och Sabine för en sjukt härlig dag! :D

bilderna är tagna med min iphone, därav så dålig kvalite...

Kommentarer
Postat av: Jennie

Det verkar verkligen suuuuperkul...! Önskar att jag hade kunnat följa med!

2010-10-04 @ 07:29:14
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Kul att du hade roligt och jag självklart är du välkommen att komma på klasser i Sthlm, lycka till med skolan.



/Cecilia Östman

2010-10-05 @ 15:30:47
Postat av: Mika

CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRQUE <3

2010-10-05 @ 16:03:21
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback