Dagen börjar nå sitt slut..

2010-10-25 @ 21:24:50
Var in till högskolan vid elva-tiden, träffade upp gruppen i bibblan och vi pratade lite grann. Och delade sedan upp oss för lite plugg.. Jag, Cilla och Sanna fick ta på oss teori-delen i fördjupningen, suck! Tre böcker vi skulle skriva från, vi kom inte så värst långt. Delade upp det mellan oss och sedan kopierade vi lite papper.. Strax innan två-tiden så drog vi därifrån och ska träffas imorgon igen. Jag tog mig till konserthuset och införskaffade mig en biljett till premiären av Julkonserten 2010, det blir nog bra det där. :) Sedan tog jag bussen hemåt... Hemma slösade jag bort tiden med att spela Mahjong på iphonen, hahaha. Så roligt ju! Åt lite mat och sedan cyklade jag iväg till resecentrum..

Dans i Gävle stod på schemat. Suuuperkul ju! :D Vi körde väldigt mycket med koreografin nu, den är så kul. Vi la på lite till också, hejohå, men det ska nog gå tillslut.. ;D haha. Timmen gick alldeles för fort alltså, tråkigt.. Och nästa vecka är det inget, pga att det är höstlov. Skit också!!! Jag vill daaansa ju... Love it!

Nu har jag placerat mig här vid datorn, egentligen borde jag inte sitta här alls. Jag borde plugga, eller jag ska väl plugga men jag tänkte kika igenom allt här först.. xD haha. Så det ska jag göra nu...
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback