Fulla dagar...

2010-10-27 @ 20:46:31

Ja, jag har lite fullt upp idag, hela tiden typ.. jobbigt. Och det tar på krafterna alltså.. Klockan ringde vid åtta-tiden och nån gång därefter så vaknade jag till liv, haha. Pluggade massa och skrev klart teoridelen, det var skönt. Duschade och fixade mig och tog bussen in till Gävle och högskolan. Träffade gruppen vid ett-tiden i bibblan och det var dags att plugga ännu mer.. Jag och Sanna fixade ihop våra teoridelar och sedan förkortade den med.. F, M och C fixade med lite annat.. Vid halv fem-tiden så gav jag och S upp, jag tog bussen hemåt.. Det blev lite mat här hemma och sedan packade jag väskan och cyklade iväg till badet..

Det var dags för latinzumba vid 18.15.. Träffade Maria innan och pratade lite, hon tyckte det hördes på mig att jag var trött när jag pratade.. xD HAHA. Men ja, trött som bara den ju.. Maria var med på passet också, även Päivi dök upp. Roligt! Vi körde på och det var jobbigt och galet roligt.. Vi brudar hade väldigt kul tillsammans, haha. Slutade vid halv åtta och då tog jag mig hemåt i regnvädret..

Hamnade vid datorn direkt och nu kollar jag lite på Bones. Så bra! :) Sen är det Grey´s vid nio-tiden, måste se ju.. Sedan får vi se vad som händer, kanske blir tidig kväller.. Imorgon väntar plugg med gruppen inne på högskolan igen. Suck!
Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback