Hemma från huvudstaden.

2010-10-18 @ 22:10:56
Hemma är jag allt och det har jag varit i några timmar..

Jag och Micke var uppe och hoppade runt nio-tiden idag, fixade oss och var iväg strax innan elva.. Tänkte att vi skulle överraska Ullis för att hon fyller idag, hon jobbar på mlp, men hon var på semester fick vi reda på när vi messade henne så det blev inget.. Snurrade runt lite på stan och sedan träffade vi Emma en stund. Så roligt! Och vi stötte på en Jenny/Velvet också, haha, härligt! Strax efter halv två så tog jag hejdå av både E och M och skulle bege mig hemåt med bussen. Två gick den hem och sedan trallade jag hem, kastade i mig lite mat och bytte om för att sedan ta bussen in till Gävle...

Det var dags att daaansa igen! :D Finns det nå underbarare?! Vilken känsla, åh! Där kan man släppa allt och bara vara. Vara ett med musiken. Det är en sån häftig känsla. Och jag vet direkt när jag kliver innanför dörren där att det är Detta jag vill göra i framtiden, alltid hålla på med.. Jag mår så sjukt bra av det här! Åh, jag älskar att dansa!!! Koreografin blir bara roligare och roligare, och jag längtar mer och mer till uppvisningen.. Fast då är det dock slut sen, det längtar jag inte till.. Haha, men liksom, GE MIG MÅNDAG NU!!!

Slänger in veckoplaneringen här nu också;
Tisdag: Intervjua företag 10 o 13! Inlämning av praktikfall2. Step/styrka 17. Styrkepass 18.35. I form med Anna Anka på tv!
Onsdag: Externredovisning 9.15-12. Grey´s Anatomy på tv!
Torsdag: Ledarskap 10-11.
Fredag: Inget..
Lördag: Inget.. Så mycket bättre på tv!
Söndag: Inget.. Ensam mamma söker på tv!

Nej, nu kanske jag ska försöka maila lite folk och kika igenom allt här som jag har missat under dagen.. Vi hörs imorgon igen!
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback