21/8 - En nästintill perfekt dag! <3

2010-09-10 @ 16:35:07
HUR ska jag kunna återberätta denna fantastiska, nästintill perfekta, dag?! Oh, herregud... jag ska göra ett försök!


Klockan stod på ringning vid halv åtta, men en halvtimme senare slet vi oss upp typ.. Duschade, åt frukost och tog med det nödvändigaste och drog iväg. T-banan från Mörby, resten hoppade på vid Danderyds sjukhus och vi åkte till Östermalmstorg för att där hoppa på bussen ut till Gröna Lund.

Vi var ute vid grönan kring halv elva-tiden och vi slog oss då ner vid gränden där. Uppradade längs väggen, haha, måste ha sett roligt ut. Vi hade bestämt en liten träff med Jessica Marberger där innan hon skulle in och köra på Sommarkrysset. Vi höll koll ifall hon skulle komma tidigare eller om någon annan skulle komma.. Då vi träffade på Marie Sjöström med familj bl.a. när vi satt och väntade, mycket trevligt! Hon är så fiin! Strax innan elva så dök finaste Jessica och Mio upp runt hörnet. Hon blev glad att se oss och vi likaså. Vi pratade massa och hon var bara så fin som hon brukar vara, åh! Hon blev officiellt en i GG nu, hon blev överlycklig när hon fick armbanden, söta! Kramkalas innan hon drog bakom och skulle repa, puss och vink! Vi gick därifrån lyckliga som få!

Vi tog bussen från grönan till Stadion där vi gick raka vägen till systemet där vi köpte väldigt billig champagne till korgen. Sedan vidare till Swanströms för att köpa stort papper så vi kunde göra ett kort till Diggiloo-gänget tillsammans med korgen. Efter det så åkte vi alla ut till Mörby där vi sa hejdå och vi ses om nån timme igen..

På vägen hem till Micke så stötte vi på Petra "September" Marklund. Vi blev lite chockade allihopa, men gud så roligt! Petra: "Oj, vad konstigt att se dig här, haha!" Så vi pratade lite med henne också, hon är fin! Sedan fortsatte vi hemåt, där vi fixade oss, lite smink och kläder. Fixade matsäck för kvällen, ingen hade råd att köpa nåt inne på området liksom.. Vi åt innan vi drog också, mums, vi var hungriga.. Sedan gick vi till Mörby, mötte upp Helena vid halv tre och vi hoppade på t-banan ut till Bergshamra, där vi väntade in Sara och Margot (som hade kommit från Italien för att se Alcazar!). Helena och Annika drog in på coop för att handla nåt att tugga på och sedan gick vi bort till Ulriksdals slott, det var ju fan en bit alltså, men vi hittade. :)

Vi kom till Ulriksdals slott vid tre-tiden ungefär, stannade utanför vid insläppet, som för övrigt var vid halv fem... Det var ju öppet in men de skulle kasta ut allt folk innan insläppet ändå, men jag och Sara tog en tripp in för att kolla läget. Kollade ut lite platser där vi kunde tänka oss att stå/sitta.. Träffade Malin igen också, trevligt! Gick ut till de andra igen och då hade Emma, Lollo och Bonnie kommit också, korgen var med. Najs! Vi alla var samlade, nio personer! Det blev så att vi gick in ännu en gång, denna gång så tog jag med mig påsen med Lisas present ifall jag skulle träffa på henne. Vi tog oss fram mot scenen, där Lisa med flera stod och repade lite då.. Strax därefter så hör vi att alla måste lämna stället, det sket vi i, vi gick mot artistingången istället. Lisa Stadell kom ut bakom scenen och vi ropade ner henne.. Kramkalas med en glad Lisa, åh! Lämnade över presenten och grattade så mycket, hon blev nog lite chockad där att jag köpt något, men otroligt glad! Hon var riktigt sööt alltså, goskraaam! Berättade lite om korgen och hon skulle ta in oss efteråt så vi kunde överlämna den, tack! Lite mer prat och sedan var hon tvungen att springa in, för alla som jobbade med Diggiloo skulle fottas en bit bort.. Vi skulle ju ses sen i alla fall, kraaam! Vi stod kvar en stund till för Andreas Lundstedt och Lina Hedlund kom ut, hejade på Andreas och Sara fick kramas med Lina, gulligt! Sedan tog vi oss ut från stället för alla skulle ju fottas, jag hade dock missat Jessica Andersson och Tess Merkel, men jag pratade med Lisa då. Påvägen ut till insläppskön så började det regna lite grann, men sedan öppnade himlen sig, herreguuud vad det regnade! Insläpp strax efter halv fem i värsta regnet, vi skyndade oss in och fann bra platser.. Vi blev väldigt blöta, gud alltså. Sedan tog vi platser på andra sidan ändå, för det blev bättre där eller nåt. Där stod vi och pratade, träffade Bengtzing lite snabbt också. Och regnet hann avta också, yay!

Vid sex-tiden så började showen, de öppnade upp med "Jag diggar dej". Åh, jag tycker om den va! Sedan fortsatte det med olika svenska visor i alla dess tappningar. Så kuul! Det var lite Powel Ramel, lite Alice-Babs, ballader, shownummer, barnvisor.. Ja, allt möjligt verkligen! Thomas Pettersson är fortfarande lite seg i sina humor-berättelser, de är för långa, man hinner tröttna liksom. Ett av de roligaste i första akten är Hollywoodfrun Laila a.k.a Tess Merkel, så hysteriskt kul! Och att se Lisa dansa på scenen, jag blir så imponerad av henne. Wow, hon är grym! Hela akten avslutades med ett Melodifestivalsmedley. Jag älskar det! Manboy, Unstoppable, Human Frontier och Jessicas fina I did it for love! UNDERBART!








I pausen så tog vi oss bakom till artistingången, men påvägen dit stötte vi på en Petra Mede. Åh, sköna människa! Hon tyckte jag var snygg, det tackar vi för! ;) Drog vidare och stod där bakom, fiiiina Lisa kom ut och vi berömde henne massa.. Lite prat där innan hon sprang iväg till vip-tältet för att träffa folk. Vi sprag iväg till ett annat tält på andra sidan scenen för att Alcazar var där... Träffade på Linnéa och Marre också, trevligt! Sedan tillbaks till artistingången där Tess stod, söta, hon skulle ta in oss bakom sen, taack! Fem minuter innan det började, så kastade vi ihop våra grejer och ställde oss ute på grusgången för att kunna stå upp under andra akten..


Andra akten börjades med ett, typ, 80-tals-tema.. Åh, underbart! "Girl just wanna have fun" med tjejerna, åh, jag älskar´t! Jessica i "Sweet dreams", så sjuktbra! Tyvärr såg vi inte henne så bra då, men jag fokuserade på Lisa som dansade då. Jäklar vad grym hon är! Det blev lite mer humor med Thomas och massa olika medleys.. Ett hitmedley tror jag de var med, där Mojje körde "Viva la vida", det var den absolut bästa delen i hela showen.. Inte Mojjes framträdande utan Lisa på dansen under den låten. Herregud! Jag blev mållös, helt otroligt. Hon rörde sig lätt och så enkelt, trots att koreografin var avancerad. Men åh, finaste stunden! Jag beundrar henne va! ♥ Hela showen avslutades med "Allt ljus på mig" och alla typ storbölade på scenen. Åh, fina människor! Jag älskar showen, ÅH!






Efteråt så skyndade vi oss bak igen, för vi skulle ju in backstage typ och lämna korgen.. Jättemycket folk samlades där, vi lyckades få ut korgen till oss igen. Efter en stund så kom Tess i alla fall och hon ropade in massa folk, Sara och Bonnie med lillasyster fick komma in.. Och Tess sa åt oss andra att vänta lite, det var verkligen kaos därbakom men hon skulle komma tillbaks.. Erik Linder kikade ut och lämnade grejer till sin mamma(?) och delade ut rosor.. xD haha. Efter ett tag så såg vi Lisa, så hon kom ut strax därefter till oss.. Hon var fiin och bokstavligen kastade sig på mig och tackade så himla mycket för presenten, hennes favoritfärg på ljuslyktan och allt. Hon var jätteglad, och tyckte jag var så gullig, go och asfin som hade köpt present till henne. Lisa ♥ Sedan fick vi komma in, vakterna till Lisa: "så dem går in med Dig nu?!" Där inne var det lite smått kaos ja, några av artisterna och deras vänner var där, också vi på ett hörn. Hejade och kramades med Tess lite snabbt, söt! Jessica fick syn på mig och Micke och vinkade lite sött, en stund därefter så kom hon fram till oss och vi typ kastar oss om varandra. En lååång mysig kram blev det, åh, jag hade kunnat stått där hela kvällen. Hon bad om ursäkt för att hon inte hade svarat på våra mail, och tyckte det var jättekul att vi var där. Fina hon! Pratade lite grann innan Lisa kom in på ett hörn igen, helt plöstligt stod jag och pratade med henne, haha. Men ett hejdå till Jessica innan hon sprang in på efterfesten hann vi med. :) Sedan stod vi mest där och funderade på hur fan vi skulle kunna få tag i folket vi ville så vi kunde lämna över korgen.. Jag hämtade Lisa och sedan fick vi till oss Tess och Andreas också. Vi samlade alla och började med att alla har sett showen i sommar, allt mellan en gång till fyra gånger. Att vi ville tacka hela Diggiloo-gänget för i sommar och lämna över en korg med massa blandat i. Godis, kex o ost, champagne, kakor, osv.. Alla tre blev helt otroligt glada! :D Lisa var bara så galet mysig då, kramar, gosig som fan och det var myspys! Åh, vad jag tycker om henne! Fick kram av Tess också, som tyckte vi var underbara och tackade för stödet under Laila, fina! Pratade lite mer med Lisa innan hon drog iväg också, tackade för Allt! Vi tog oss ut, för det var typ bara vi kvar där bakom, haha. Sara och Bonnie väntade in Lina... Ingen tog korgen först, men tillslut så kom den i rätta händer och vi började ta oss därifrån.. Vi var typ sist ut från området ju, strax efter halv elva och vi fick sällskap av två trevliga vakter som gick med oss halva biten så de såg att vi gick ut. HAHA. Margot lämnade oss direkt utanför typ och vi andra gick till t-banan där vi alla åkte till Mörby där vi sa hejdå och syns imorgon. :) Puss!


Bild ärligt snodd från Micke.


Det är svårt att få ord på känslorna som fanns där under dagen/kvällen... Sjukt svårt, och jag lyckas inte heller... Man lär nog ha varit med om denna dag för att förstå känslan över hur perfekt dagen varit och alla dessa underbara människor.. Gänget, vi är bäst och denna dagen med er har varit helt fantastisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback