29/8 - MinStoraDag på Skansen!

2010-09-10 @ 16:53:14
Jag åkte tidigt fan, pappa hämtade mig vid kvart i åtta typ. Skjutsade mig till Gävle, tåget gick strax innan halv nio. Framme i Stockholm vid tio-tiden och försökte då få tag i folk. Haha, fick svar av Micke tillslut och drog hem till han. :) Där vi satt och pratade massa, vi kände inte att det var så bråttom in till stan och Skansen alls. Men efter tolv nån gång så packade vi med oss det som skulle med och begav oss iväg.. Spårvagnen gick inte, så vi gick från nybroplan ut till Skansen, puh! Jobbigt ju, haha. Betalade den dyra entrén och gick in, raka vägen upp till scenen typ. Vi var la där runt ett-tiden, satte oss på en bänk, nästan så långt fram det gick vilket blev på rad 14-15 typ.. Det var reserverat framför.. Där satt vi och hade tråkigt, haha.. Messade Marie men inget svar.. Vi träffade Marre där som jobbade, hon berättade att även Bengtzing skulle vara med i konserten. Så kul! Både Three D, Sonja och Bengtzing. Lyckat! Strax efter två-tiden så kom Jennifer också, så kul att träffas igen! :D Och där satt vi och pratade massa, kollade telefonerna lite då och då.. Märkte att jag fått mess av Marie också, kring halv tre-tiden, vi hittade henne och gick iväg och pratade massa med henne! Fina människa! Sedan var hon tvungen att springa bakom och vi intog våra platser..



Vid tre-tiden så började konserten. Det var stiftelsen Min Stora Dags 10års-jubileum som hade fixat konserten. Det var mysigt! Martin Timell kom ut och pratade lite, han var konferencier för dagen. Första artisten ut var Sonja Aldén, åh, hon sjöng För att du finns. Så himla fiint och hon är sööt va! Liten intervju efter det.. Three D var också ganska snabba ut, åh gud vad roligt det var att se dem igen. :D Marie är för söt! De sjöng Holding out for a hero och det gör ont! Grymt! Bengtzing kom ut nån gång i mitten och rev av Jag ljuger så bra, hon hittade oss redan i första versen. Gulliga Linda liksom, åh! Andra artister som var med under konserten var Nanne, Amy Diamond, Getty Domein, Rebound och sedan nån till. :) Det var en härlig och mysig liten konsert, som slutade efter en timme..









Bild 1, 3, 4 och 6 - fotograf: Jennifer Johansson!

Vi tog oss till sidan för att se om vi kunde få tag på nån, men det visade sig strax därefter att det blev signering där framme bland bänkarna. Och vi såg Linda så vi tog oss fram, tillslut så kom vi ändå fram till stången som är ivägen.. xD Linda såg oss och kastar sig fram till oss för en kram. Mysiga! Hon tyckte det var skönt att vi var där, att det var härligt att se oss! Det var tydligen dåligt ljud på scenen, så hon hade använt oss som hjälp för att veta vad/när hon skulle sjunga typ. :) Fina hon! Sedan drog hon därifrån... Sonja stod och signerade på vår högra sida, och Three D kom ut till folket med. Jennie kom fram och pratade med oss lite, tyckte det var kul att se oss. :) Hon drog iväg.. Och sedan kom älskade Sonja, åh, goskram med henne! Hon tyckte det var jättekul att vi var där.. Vi pratade på om lite allt möjligt, mys! Marie kom förbi lite snabbt också, haha. De är härliga alltså! Tog kort med Sonja innan vi tog hejdå, puss och vink! Vi tog hejdå av Jennifer också och begav oss till sidan igen, messade med Marie som hade försvunnit bakom igen.. Mötte upp henne på andra sidan scenen, hon är fin va! Pratade lite där, Jennie kom fram igen och Jennifer kom också. :) Vi tog sällskap med Marie och hennes son ner och ut från Skansen, utanför sa vi hejdå och tackade för dagen! Puss och vink! Vi drog vidare till spårvagnen, för vi lära ju testa den nu, haha. Vi åkte till nybroplan där vi sa hejdå till Jennifer! Och vi åkte hem till Micke. :)


Vi åt strax därefter och sedan satte vi oss och kollade på klipp från allsången i Falun med Jessica Marberger. Åh, underbart! ♥ Strax innan åtta typ så fixade vi oss och begav oss in till stan igen, till Östermalmstorg där vi mötte upp Emma som hade varit och tränat på kvällen. Hon fyllde ju nämligen år dagen till ära och vi ville träffa henne och fira lite. :D Myys! Vi drog iväg till donken där vi köpte lite gott. Och där satt vi och pratade nån timme, underbart! Hon fick även present från oss i gänget, ett presentkort på IKEA. :) Det blev lyckat! Vi drog därifrån strax innan tio-tiden, för det såg ut som om vi skulle bli utkastade vilken sekund som helst för de stängde tio.. xD Vi följde med Emma hem till sig, där vi sedan sa hejdå och tackade för myskvällen, och tog bussen/t-banan hem till Micke igen. Där vi inte gjorde så hemskt mycket, vi la oss ganska så snabbt tror jag. :)

Kommentarer
Postat av: Mika

men söta ni är, du och Sonjis! ♥

2010-09-10 @ 18:24:31
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback