Grymt!

2010-09-25 @ 18:07:45
Uppe och skuttade tidigt idag.. Strax efter halv tolv så var jag på badet, fick skjuts dit av mamma för att det spöregnade ute.. Nån gång efter där så kom Sanela också. Najs! Tog oss till stora salen, jag sminkade mig och strax därefter kom Semra. Även Ramus, Pelle och Oscar med tjej dök upp... alla var samlade! Vi körde igång genrepet direkt.. Hur och vilka som skulle gå med vilka under modevisningen.. och sedan körde vi igenom salsan, reaggeton och dansaerobicen. Hur grymt som helst ju! Oscar med tjej och Pelle hade bil, så vi slapp gå i regnvädret till stan. In på Team sportia direkt, de vi skulle visa kläder för.. Chillade runt där lite, och vi skulle vara ute.. men som tur var så regnade det inte just då..

Vid två-tiden så började modevisningen, inte så mycket folk tyvärr men ja.. Vi var först ut, visade vinterkläder, så kul! Sprang in och nästa vända visade vi träningskläder, najs. Och sist så hade vi lite tränings/street-kläder och det var dags för latinzumba - salsa och reaggeton. Det gick faktiskt bra ju! Trots att det blev lite kaos där bland allt, herregud. Dålig kommunikation mellan allt och alla, så oproffsigt men ja.. Ingen dansaerobic då, det tog för lång tid... Vi pratade lite bakom och jag for upp på scenen och kollade om det gick att dansa efter final-omgången och visst.. Alla 'modeller' upp på scenen och sedan körde vi våran dansaerobic, dock inte så mycket folk kvar.. Men gud så kul det är att köra den, åh! :D Sedan var det slut, ner och bytte om igen och tackade för oss. Vi fick presentkort, naaajs! Sedan gick jag, Sanela, Semra och Pelle och fikade på Lasses konditori. Bulle och Mer-dricka, mums! Satt där och pratade i nästan en timme.. Fick sedan skjuts hem av Sanela och Johan, tack!







fotograf: mamma..


Hemma så blev det mat och lite försök att få tag på chefen på badet men utan framgång.. Ska kika igenom lite grejs här nu sedan får vi se vad som händer.. :)
Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Mika

MEEEN vad roligt! Snyggo!



hörs imorgon! <3 puss!

2010-09-25 @ 22:12:32
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: ingela

Du var hur duktig som helst...både i modevisningen och dansen. =))) Som om du aldrig gjort annat. snyggt! Kraam

2010-09-26 @ 13:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback