Underbaaar dag! <3

2010-09-04 @ 20:52:11
Klockan ringde runt nio-tiden, kom upp nån gång därefter. Duschade, åt lite frukost och strax innan tolv så gick jag till stan. Förbi synbutiken för linsvätska, haha. Sedan bort till torget där Next big thing-grejset skulle hålla till, hittade Annamia och co vid Sibylla. Kramkalas och det var så mysigt att ses igen! Följde med bort till scenen och där hängde vi till det började vid 12.30, det var lite folk där i alla fall. Sedan var det nästan en timme ledigt, eller Stålis-loppet började och allt. Men jag och Annamia åt lite, hon mat och jag glass... tack för glassen! Pratade massa hann vi med också, otroligt mysigt! Lite mer jobb för A och vid kvart i tre ungefär så var det dags för Rebound.. Haha, jag gillar väl inte dem så värst och inte sjunger de live heller, suck! Efter dem så sa jag hejdå till Annamia, för då var klockan strax efter tre-tiden och jag skulle vidare. Kramkalas, tackade för dagen och vi skulle höras av om nästa träff. :) Började gå hemåt, träffade Hannah på stan, en vän från CVL. Pratade lite där, trevligt. Mamma ringde, hon var på stan så jag fick åka med hem. Och det blev nästan mat på en gång för mig, ris och kyckling, mums!






Ungefär vid halv fem så tog jag bilen in till Gävle, parkerade vid konserthuset och trallade in mot stan. :) Var inne till fem-tiden och det var dansrep vid halv sex.. Träffade på Marie med barn också, mycket trevligt! Strax innan halv så såg jag några bekanta ansikten från min dansgrupp, najs! Det samlades på med dansare, Benke var där också. :) Tillslut så kom Lisa (dansläraren), och även resten av våran grupp. Strax efter halv så började vi... först placeringen av alla grupper... och sedan körde vi igång! Ojoj, så kul det var! Höll på i ungefär två timmar, det blir galet grymt och snyggt alltså! :D En lycklig Carro lämnade Gävle och åkte hemåt! Imorgon är det rep igen, naaajs!

Hemma vid åtta här, och nu sitter jag här och kollar på Finding neverland som går på tv4+. Så himla bra ju! :) Paus nu så jag ska passa på att hämta nåt att tugga på och lite dricka. :)
Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Mika

men myyyyyyyyyyyys!!!

2010-09-05 @ 00:17:05
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback