1/9 - Allsång med Bengtzing och Olofsson!

2010-09-10 @ 20:05:10
Slutade skolan kring 12-tiden och då tog jag mig till stan och kikade runt lite.. Strax efter två-tiden så tog jag mig till Rådhustorget, där centerpartiets allsång med Maud Olofsson och Linda Bengtzing skulle hålla till på kvällen, men Linda skulle repa kring den tiden och vi skulle ses då.. Linda såg mig direkt när hon klev upp på scenen och fick höra ett "Hej Carro!" i micen, haha. Messade massa med Jennie också, helt ovetandes om att jag kollade på Linda just då.. Lite kul! Efter Lindas rep så pratade vi lite snabbt, lite planer för kvällen.. Jennie fyllde ju nämligen år ju, hihi! Vi sa hejdå och skulle ses strax efter halv sex igen, allsången började vid halv sju.. :)


Jag gick in mot stan igen, en Linda kom cyklandes förbi mig.. Haha, vad jag skrattade, det såg roligt ut! Hon och bandet Easy kit skulle iväg och äta.. Och jag gjorde detsamma, in på donken för lite mat i magen, gott! Kikade runt lite till på stan och runt i Gävle innan jag tog mig tillbaks till Rådhustorget. Strax innan sex så var det dags för signering med Maud och Linda, trevligt. Pratade till och från med Linda då, hon skrev ett fint grattis-idolkort till J, hihi.. Hon bad mig även vara beredd med mobilen under kvällen ifall hon skulle lyckas klämma in att hela Gävle skulle sjunga för Jennie.. (men det gick tyvärr inte, fanns inte tid...) Easy kit värmde upp publiken och jag tog plats på andra raden med ett sånghäfte i högsta hugg, haha.







Vid halv sju så började det.. Linda kom in till tonerna av Värsta Schlagern och rev av den med hjälp av Lotta. Underbart! :D Det blev massa allsånger.. Maud pratade och sjöng öven hon.. Linda sjöng även Victorious och Alla flickor.. Så fiint! Jag sjöng i micen en gång, haha.. Linda buggade och var bara grym som alltid. Allsången avslutades med låten We are all the winners. :D Strax innan åtta var det slut och jag messade lite med Jennie.. Sa att jag skulle ringa upp om en stund, för det var inte riktigt slut, men det var det ju.. xD haha.






Efter en stund så kom fina Linda ut.. Blev intervjuad och sedan fottades hon med ett gäng ungdomar.. Sedan kom Linda till mig och bara: "Ska vi ringa Jennie nu? :D" Så sööt alltså! Jag tog kort på henne och nån till, samtidigt då så tog Linda min mobil och ringde upp Jennie. Haha, så roligt.. Linda sjöng för Jennie och de pratade lite också.. Och jag pratade lite med Linda också innan hon drog bakom, hon är mysig! Påvägen till bussen och hela vägen hem så pratade jag med en överlycklig Jennie i telefon, åh! Så glad att allt gick som det skulle, att det fanns tid och att Linda ville! Det blev så lyckat, och Jennie hade inte anat nåt nån gång. Yay! :D



Kommentarer
Postat av: Jennie

Tusentusen tack än en gång <3 Fina fina fina du! Och fina Linda!

Jag älskar er båda två, massa <3

2010-09-10 @ 22:02:25
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Mika

men söööta!

2010-09-11 @ 11:48:14
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback