30/8 - Fina människor omkring mig! <3

2010-09-10 @ 17:56:24
Klockan ringde vid åtta-tiden, vi var uppe strax därefter.. Duschade, åt frukost och jag packade ihop min väska. :) Vi drog iväg, Micke skulle vidare till kulturskolan för lite möte och planering inför invigningen där, och jag tog mig till t-banan in mot stan. Det började smådugga lite smått också, suck! På centralen vid halv elva ungefär, och när jag tänkte ta mig ut på stan där så började det spöregna så jag blev kvar på centralen, haha. Skrev lite med Emma på facebook och kring halv tolv ungefär så kom hon till centralen och vi drog till Espresso house för att hänga lite. :) Pratade om allt och inget och bara njöt av stunden, underbart! Vi tog oss sedan ut till Cirkus för jag skulle köpa biljett till Julkonserten 2010. Najs, det gick fort! Spårvagnen tillbaks in i stan, där vi mötte upp Micke vid Åhléns.. Kikade runt lite vid konserthuset och drog sedan till Espresso house, igen..


Bort till konserthuset igen, det skulle nämligen vara Polarpriset där.. Efter tre-tiden ungefär så började det komma lite folk, inte så mycket folk vi kände igen dock. Vi träffade Petra Mede, haha, underbara hon! Efter ett tag där så såg vi Shirley så vi gick fram och pratade med henne. Hon gick med Hanna Norman, så vi hälsade på henne. Jag bara: Åh, mellomusikalen! (A) haha. Hon blev lite chockad att jag mindes det, haha. Shirley berättade att vi visste typ allt och var på allt och hejohå.. Dem var söta i alla fall, mest S för det var henne vi pratade mest med. När vi stod där så fick jag syn på Sonja och hon på mig och hon sken upp! :D Så jag tog mig fram till henne helt enkelt, kramkalas och tackade för igår! Frågade hur det var, grattade till förlovningen och vi pratade lite smått, vi tog kort igen.. Jag som var vanligt klädd och Sonja var galaklädd. Sjuktsnygg! Sonja: ja men du glittrar ju lite här i alla fall. :D HAHA! Så sööt! Vink, puss och kul att ses, sen drog hon till Shirley och sedan vidare in. :) Sedan dök Ullis upp med Anna Bergendahl, men vi pratade massa med Ullis i alla fall. Fina människa! Nina Söderquist dök upp, Micke blev överlycklig och vi (läs: mest han!) pratade massa med henne. Hon är söt ju! Vi stod kvar där tills det typ tog slut med folk, Helena och Erik Segerstedt kom springandes i sista sekund, haha. Runt halv fem-tiden så tröttnade vi, för det kom inge mer folk, så vi drog därifrån.. :) Jag var glad som träffat Sonja igen liksom.



Fotograf: Emma Bergström!


Jag sa hejdå till Micke och Emma på plattan, och det var ingen nästa träff inplanerad. Tråkigt att lämna er då ju.. :( De åkte hem och jag trallade iväg mot Chinan där det repades inför Ugglas revy. Jag ville träffa Lisa Stadell och trodde hon skulle komma till konserthuset men icke.. Då sa Micke att Sarah skulle repa på Chinan denna dag (hon är med i ugglas!), så jag drog dit ihopp om att träffa L.. Strax innan fem kom jag dit och den första jag såg när jag kom runt hörnet var Sarah, hahaha.. Jag frågade några sköna personer ifall Lisa var kvar, vilket hon var. Happy, men hon skulle repa mer men de visste inte hur länge.. Men strax innan halv sex så kom det brudar ut från chinan och däribland kom Lisa ut.. Underbart! Lisa blev lite chockad att se mig där, men jag förklarade lite snabbt att jag ville träffa henne innan jag åkte hem pga att hon inte var på Polarpriset och så.. Hon blev glaaaad och väldigt gosig som bara hon kan! Vi pratade massa om lite allt möjligt, det var roligt! Och vi tog sällskap bort till t-banan på Östermalmstorg, där vi sedan sa hejdå och skiljdes åt. Kramkalas, kul att ses och hoppas vi ses snart igen! Puss och vink.. Jag tycker om Lisa va! ♥ Jag var lycklig och tog mig iväg till centralen/terminalen och hoppade på min buss hemåt, den gick vid halv sju och var hemma vid nio-tiden. Mamma hämtade mig, tack!

Måste bara säga tusen tack till Sonja och Lisa för dagen, de är fantastiska!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback