Dansglädje!

2011-12-01 @ 23:09:48
Tre härliga timmar i måndags blev det, repetitioner som gällde. I streeten så har vi mixat ihop alla tre danserna. Första och tredje dansen sitter väldigt bra, men den mittersta har alla problem med. Det går bra när Ida dansar med oss men utan.. ja då är det kaos typ.. Fick massa placeringar i alla danser, herregud! Och kläderna blev helt bestämda, så najs! Jazzen sen, där vi gjorde lite småändringar i dansen.. Hoppas komma ihåg de också, eh. Bestämde kläder och fick testa att köra i dem. Måste fixa hot pants och ett linne under toppen vi ska ha, annars var det najs! Lyriska efter det, där vi började med att bestämma kläder, vi ska ha klänning. Herregud, inte ofta man ser mig i klänning och nu ska det dansas i en.. Blir nog bra! Sedan körde vi bara dansen massa, finslipade steg och repeterade. Körde utan spegel i slutet också, haha. Det blir bra, trots att vi inte blir så många på uppvisningen.

Nu ikväll här så var det ju dans också. Ragga först där vi fixade till placeringar i första dansen, det kommer se coolt ut om vi får till det. Repeterade lite steg för folk har varit borta.. Annars dansade vi igenom båda danserna hela tiden. Latino sen, där vi körde direkt. Samba, chacha och jive, som alla sitter ihop, började vi med. Repeterade det senaste och körde några gånger. Så jobbigt! Sedan blev det tangon, herregud. Vad svårt det ska vara! Körde igenom de steg vi fått och fixade även ett intro i olika grupper. Hjälp, får inte till stegen riktigt.. Och avslutade med att bestämma kläder till danserna.. Och vi ska träffas nu på söndag igen för att repetera tangon massa, det blir najs!

Nu är det bara nästa vecka kvar, alltså en gång kvar, innan uppvisningen. Så nästa vecka finslipas det ordentligt, alla kläder ska tas med och dansas i, och allt ska verkligen sitta.. aaah! Jag är så osäker på de flesta danserna ännu, det känns lite jobbigt.. Men åh vad jag längtar till uppvisningen, så galet roligt det ska bli ju! :D

Let´s Dance!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback