Deltävling 1 - Luleå!

2011-02-05 @ 21:57:44
Då har första deltävlingen varit.. Och jag ska komma mer lite kommentarer kring allt.
Jag bara ÄLSKADE öppningen, åh helt underbart! Marie är jättegrym ju och Richard är väl helt okej. :) Och min reaktion när jag såg dansarna, åh! LIIIINDA och THOOOMAS! Wow, dem är så sjukt grymma! Ja, hela öppningen var suverän! Och sedan till artistpresentationerna, de var bra i början men sedan blev de bara jobbiga att se. Så himla sega och tråkiga på nå vis.. Och mellanakten var inte heller nån höjdare!

Nu till låtarna...

Dilba - Try Again.
Låten var helt okej. jag gillade början.. och även soundet i låten, men den är nästan på gränsen till tråkig. Dilba har en svag och konstig röst, ingen utstrålning alls, det kommer inte fram i rutan.. så hela framträdandet blir dåligt, förutom dansarna.. meeeen Thomas, åååh i´m in love!

Swingfly - Me and My drum.
Nej, jag säger pass direkt. Vad gör denna i mellon, hallå?! och han som sjunger vanligt, kan inte sjunga alls.. nej, detta platsade inte i mellon för fem öre. Låten växer dock.. och det kommer nog att bli en sommarplåga. Men ingen favorit hos mig..

Jenny Silver - Something in your eyes.
Jag gillar det redan från början. ÅÅÅH! En riktig schlaaaaager, åh, i´m in love! Versen är bra och refrängen är ännu bättre. Så bäst! Koreografin är bara hur grym som helst, Jennie är grym! Dansarna är asgrymma och snygga. åh! Jag älskar hela uppträdandet, det här kunna inte bli bättre. WOW!

Jonas Matsson - On my own.
Han kan inte sjunga! Antingen var han nervös eller så låter han så.. usch. Jag gillar inte låten, den är tråkig. Seg och konstig. Hela framträdandet var weird.... lilla melodifestivalen?!


Le Kid - Oh my god.
Jag gillar inte Le kid. De är alldeles för barnsliga. och låten var faktiskt inte så bra som jag trodde den skulle vara.. och hela deras framträdande var ju bara.. för färgglatt och som jag skrev, barnsligt. Kanske att låten kan växa utan scenframträdandet.. hm.

Rasmus Viberg - Social Butterfly.
Inte heller så bra. Refrängen är bra men resten vet jag inte.. det tilltalar inte mig alls. men den kommer säkert kunna bli en sommarplåga.. för refrängen sätter sig verkligen.. annars, nej tack!


Pernilla Andersson - Desperados.
Jag gillar Pernilla och detta är väldigt enkelt. Mysigt och bra. Väldigt lugn låt, men jag gillar det jättemycket ändå. Låten är väldigt fin och denna kommer jag lyssna mycket på. En favorit!


Danny - In the Club.
Åh, grymt framträdande. Danny är grym och låten är också grym, men jag hade större förväntningar på låten. Refrängen är riktigt bra, men resten..hm. Och dansarna är grymma.. Men jag vill ändå dansa runt till denna, åh underbart!


Så tyckte jag. Och jag ville ha Jenny Silver och Pernilla Andersson till finalen. Och Danny och Le kid till andra chansen.. Det blev ju inte riktigt som jag tyckte alls.. allt kan ju för tusan hända i Melodifestivalen.

-----
Till finalen gick..
- Danny.
- Swingfly.

Och till andra chansen gick..
- Pernilla Andersson.
- Jenny Silver.
-----

Jag är i alla fall glad att Jenny och Pernilla fortfarande är kvar och får en chans till att impa på folket. GÖTT! Nästa vecka så är det dags för deltävlingen i Göteborg, där jag kommer infinna mig och hoppas kunna sitta i arenan också, men det visar sig.. Längtar i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback