Måndag, Tisdag, Onsdag..

2011-11-30 @ 20:58:23
Jag har inte haft tid att sitta här så mycket men jag tänkte kika in nu och lämna en liten inblick i vad jag har gjort de senaste dagarna.. ;D

I måndags var det högskolan som gällde.. En heldag från 10 till 16, som innehöll en föreläsning och PM-arbetes skrivning med Sanna. Segt men vi överlevde.. :) Sedan stan en sväng innan jag drog till Ackes för kvällen. Det dansades i tre timmar. Repetitioner av alla danser, placeringar sattes och kläder valdes ut. Det var najs! Hemma efter halv tio-tiden och sedan blev det sängen ganska snabbt..

Även i tisdags (igår) så var jag in till högskolan. Föreläsning på förmiddagen, sedan seminarium på eftermiddagen. PM-arbetet lämnades in och vi slapp redovisa också, det var najs! Sedan stan en sväng igen innan jag åkte hem.. Pluggade eko. styrning hela kvällen lång, innan jag blev för trött och la mig..

Och idag har det inte hänt så otroligt mycket.. Klockan ringde vid nio imorse och det var dags att plugga, haha. Fixade klart sammanfattningen i eko. styrning, så skönt! Sedan en sväng på stan för att kika lite julklappar och lite kläder till dansuppvisningen nästa helg, iih.. Var iväg och tränade här ikväll, aerobic latin moves, så härligt. Annars har det inte hänt så mycket mer.. Massa tv och det kollar jag på nu med. :)



Kommentarer
Postat av: Maria

Snygg mobil! En sån har jag också, hihi. ;)

2011-12-01 @ 21:17:05
URL: http://snyggingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback