Skola, skola, skola.

2011-09-13 @ 20:29:26
Fullt upp igår och fullt upp idag. Ingen vila alls, typ. Igår träffades vi i gruppen på högskolan och fixade med seminarie-uppgifterna. Det tog oss cirka två timmar att komma igenom några uppgifter, så segt. När det bara är jag och S som har böcker och anteckningsblock med typ, ah. Det är väldigt segt. Men vi fick det gjort och sedan försvann killarna galet snabbt. Och vi tog oss iväg också..

eftermiddagen idag så hade vi då gruppseminarium. Och det gick väl fint, pratade inte alls men det gick väl det med. Lärt mig en del i alla fall, det känns bra. :) Pratade med läraren efteråt om förra seminariet som vi missade, om vi skulle få nån extra uppgift och vi skulle bara svara på de uppgifter vi hade och lämna in de skriftligt. Så jag och S ska kika lite på det imorgon, om boken finns inne så vi kan kopiera uppgifterna. :)

Imorgon är det då fullt upp igen. Föreläsningar. Förmiddag och eftermiddag. Lite segt med dubbelföreläsning ju. Betyder att man måste ha med sig nåt att äta, jobbigt. Det löser sig nog! Vi ska även kika lite på uppgifterna inför nästa seminarium som är på fredag.. Herregud! Fullt upp sa jag va?! ;D

Det är bara att köra på nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback